Quantcast

Gaisras Kauno daugiabutyje: balkonas degė atvira liepsna, evakuota pusšimtis žmonių

  • Teksto dydis:

Prieš pat vidurnaktį į ketvirtadienį gautas pranešimas apie gaisrą Kauno V. Krėvės prospekto daugiabutyje.

Kviestasi pagalbos, nes šeštame aukšte esantis balkonas degė atvira liepsna.

Plintant gaisrui evakuota 50 gyventojų. Vėliau jiems buvo leista grįžti į namus.

Laimei, nukentėjusiųjų nėra, bet ugnis siautėjo nesismulkindama.

Atvykę ugniagesiai nutiesė magistralinę liniją per laiptinę. „Pasikėlę keltuvu taip pat gesino. Gesinta buvo ir iš laiptinės, ir keltuvu. Ugnis per balkoną metėsi jau į kitą butą“, – portalui kauno.diena.lt pasakojo Kauno ugniagesių atstovė Džiuginta Vaitkevičienė.

Regimanto Zakšensko nuotr.

Ugnis pateko į septinto aukšto balkoną – apdegė 3 kv. m sukrautų medžio drožlių plokščių.

Ugniagesiai nurodo, kad šeštojo aukšto balkone sudegė spinta su rakandais, dviračio priekinis ratas, aprūko balkono sienos, sutrūko virtuvės lango stiklo paketas.

Dūmų detektoriaus nebuvo.

Įvykio priežastys tiriamos. Peršasi išvada, kad gaisras prasidėjo balkone, galbūt nuo įkritusios nuorūkos. Bet į visus klausimus atsakys gaisro tyrėjai, kurie jau analizuoja aplinkybes ir surinktus duomenis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

b

b portretas
Kad labai jau tie tavo skalbiniai nusnerksti net geda ziuret ...tokiu jau negaila ne kad vejas nupustu is to nestiklinto balkono, ne,kad uzsidegtu

Kaimynė

Kaimynė portretas
Didžiulė problema su tais rūkaliais balkone. Įstatymas yra dėl draudimo rūkyti balkone, bet jis labai netobulas. Reikia pateikti įrodymus nuotraukomis ar filmuota medžiaga, bet tai padaryti praktiškai neįmanoma. Jie rūko labai budriai ir pamatę slepiasi. Turim kaimyną pirmam! aukšte, kuris rūko kontrabandines cigaretes ištisą parą. Mandagūs prašymai nepadeda, jis iškeikia rusiškais keiksmažodžiais ir dar pagrasina, kad plyta mums gali nukristi ant galvos. Savivaldybės ponios pasiūlo kviesti policiją, lyg ji neturėtų svarbesnių iškvietimų, o ir jis jau bus seniai dingęs iš balkono. Nufotografuoti ar nufilmuoti jo neįmanoma, nes jis slepiasi už žaliuzių. Iš principo žmogelis nesivargina parūkyti lauke, ne, pagal jį, jo namai-jo tvirtovė. Gaila, kad tokių budulių gana daug pas mus.

yja

yja portretas
pas mus irgi kaimynai, mylimi kviestiniai, rūko kažkokią smarvę, net langą atidaryt negalima. O kaip vasarą bus net neįsivaizduojam. Iki jų jokių problemų nebuvo
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių