Quantcast

Finansinės aferos tęsinys: įkalčiai traukti iš upelio

  • Teksto dydis:

Paaiškėjo, ką iš tikrųjų turėjo galvoje Kauno apylinkės teismo teisėja Violeta Miceikienė, vakar žiniasklaidai komentuodama maitinimo įstaigų „Grill London“ vadovo Andriaus Lavrinavičiaus ir automobilių sporto klubo „ESmotosport“ prezidento, užimančio ir Lietuvos automobilių sporto federacijos viceprezidento pareigas, Ernesto Staponkaus suėmimą.

V.Miceikienė teigė, kad vienas iš pagrindų, kuriais šie įtariamieji šešėline veikla bei mokesčių slėpimu suimti mėnesiui, yra tai, kad jie gali trukdyti procesui ir daryti naujas nusikalstamas veikas. „Prokuroras pateikė tam tikrų duomenų, kad iš tiesų nuo sulaikymo momento gana aktyviai yra slepiama ir naikinama kompiuterinė technika“ – akcentavo teisėja.

Ironiškas sutapimas, tačiau remiantis Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos suvestinėmis, tuo metu, kai teisėja apie tai pasakojo žiniasklaidai, bandyti sunaikinti įkalčiai galimai rasti upelyje, įtekančiame į Kauno marias.

Anot ugniagesių gelbėtojų, trečiadienį, apie 14 val., užregistruotas pagalbos prašymas iš policijos, kad reikia vandenyje ieškoti įkalčių. Į nurodytą vietą – Kaišiadorių rajono Pravieniškių seniūnijos Karčiupio kaimą – išskubėjo Kauno ugniagesių gelbėtojų narai. Po apie pusvalandį trukusių paieškų pro šį kaimą tekančiame Krunos upelyje ieškomi daiktai surinkti. Jie perduoti policijai.

Pasak Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovės Odetos Vaitkevičienės, siekiant nepakenkti tyrimui, kol kas galima tik patvirtinti, kad iš upelio ištraukti daiktai yra iš jau minėtos A.Lavrinavičiaus ir E.Staponkaus bylos ir turintys reikšmingos informacijos tyrimui.

 

 

Kaip jau rašyta, Kauno apylinkės teismas trečiadienį vienam mėnesiui leido suimti maitinimo įstaigų „Grill London“ vadovą A.Lavrinavičių ir automobilių sporto klubo „ESmotorsport“ vadovą E.Staponkų, įtariamus šešėline veikla.



NAUJAUSI KOMENTARAI

regina,

regina, portretas
eik gydytis pas Verygą.

tukas

tukas portretas
Gražūs komentarai kai užmynė 24 ,26 karbonskiniams spekuliantams ant mazolio

tas kuris upelyje gyvena

tas kuris upelyje gyvena portretas
sodint abu ir ilgam
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių