Quantcast

Ekstremali situacija magistralėje „Via Baltica“: iš vilkiko išsiliejo aliejus

Aliejumi padengtas kelio ruožas Kalvarijos savivaldybėje antradienį barstomas smėliu.

Incidentas įvyko po 7 val. Trakėnų kaimo ribose, kelyje A5 Kaunas–Marijampolė–Suvalkai.

„Nuo 86 kilometro abiem kryptimis kelias yra slidus, buvo laukiama „Regionų kelių“ sprendimo, nuspręsta barstyti smėliu iki 93 kilometro, nes danga slidi ir padengta aliejumi, nors nuo pravažiuojančių mašinų aliejus nešiojasi“, – BNS sakė Marijampolės policijos atstovė Ieva Šlivinskienė.

„Buvo pastebėta, kad slidus kelias, policininkai atsekė vietą, į įvykio vietą buvo iškviesti Marijampolės ir Kalvarijos ugniagesiai“, – BNS sakė Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento atstovė Sonata Kukienė.

22 tonas aliejaus gabenęs vilkikas „Volvo“ dabar stovi degalinės teritorijoje.

Pirminiais duomenimis, vilkikas iš Ukrainos vyko iš Lenkijos pusės link Kalvarijos. Jį vairavo užsienio pilietybę turintis 77 metų vyras.

Įvykio vietoje dirba ir eismą reguliuoja policijos pareigūnai, eismas vyksta abiem kryptimis, tačiau ribojamas automobilių greitis.

„Vairuotojų prašome būti dėmesingais ir pasirinkti saugų greitį bei atstumą nuo kitų transporto priemonių“, – ragina policija.



NAUJAUSI KOMENTARAI

LoLikas

LoLikas portretas
o alkana liaudis puole laizyt ta alieju liezuviu ? Ne? Tada simonyte dar mokesciu uzkraus LOL

Labai tendencinga

Labai tendencinga portretas
Pasaulyje kažkodėl dega pasėlių laukai, naikinamos fermos su paukščiais, galvoijais kiaulėmis. Dega maisto sandėrliai. Pas mus aliejus liejamas lauk... Globalistai ruošia trečiajį apokalipsės raitelį mums-BADĄ.

Tadas

Tadas portretas
Gerai kad laiku sureagavo ir nenutiko nelaimių. O 77 metų vyras galėtų ir jau anūkus augint, o ne mus gąsdinti.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių