Quantcast

Eiguliuose pėsčiųjų perėjoje nukentėjo vaikas

  • Teksto dydis:

Sekmadienio popietę Eiguliuose pėsčiųjų perėjoje nukentėjo vaikas.

Informaciją apie incidentą S. Žukausko ir P. Lukšio gatvių sankirtoje policija gavo 15.06 val.

„Pirminiais duomenimis, vaikas atsitrenkė į „Renault“ markės automobilį. Ar mažametis važiavo per pėsčiųjų perėją dviračiu, ar jį stūmėsi nėra aišku“, – portalui kauno.diena.lt sakė policijos atstovas.

Medikų apžiūros metu vaikas sužalojimais nesiskundė. Visgi buvo nuspręsta, jog mažąjį kaunietį reikia vežti į gydymo įstaigą. 

Pirminiais duomenimis, vairuotojas yra blaivus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Milda

Milda portretas
Tenka kiekvieną dieną praeiti per perėją šioje sankryžoje, tai vairuotojai sukdami į dešinę tikrai retai kada sustoja, retkarčiais tik pristabdo ir važiuoja beveik per kulnus. Nežinau ar jie visi kažkur tai skuba ar dar kitos priežastys... Bet pasukimą į dešinę čia reikia TIKRAI NAIKINTI! Tiesa, dar pasteb4jau, kad nupieštas korys ant gatvės, kad neblokuotų sankryžos, taip pat yra ignoruojamas vairuotojų. Reikėtų kaip užsienyje montuori kameras prie sankryžų ir bausti vairuotojus už pažeidimus.

Marcius

Marcius portretas
Nuimti lauk ten ta žalia rodykle . Degant pėstiesiems žaliai šviesai mašinos suka į dešinę neįsitikine , kad pėstiesiems taip pat žalia. Teko matyti ne kartą kai vairuotojai vos nepartrenkė pėsčiūjų toje vietoje sukdami i deš puse.

Lynn Simon

Lynn Simon portretas
„Google“ už kiekviena meNesi už darba internete sumokejo nuo 18000 iki 25000 doleriu. Paskutini menesi aš uždirbsiu $ 23618 iš „Google“ ir esu nuolatinis studentas, o aš laisvalaikiu dirbu nuo 2 iki 3 valandu per diena. kiekvienas žmogus gali prisijungti prie šio darbo ir pradeti uždirbti internete, kaip ir aš. >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> w­­w­­w.W­­e­­b­­J­­o­­b­­98.C­­o­­m
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių