Quantcast

Dvigubas pareigūnų laimikis: ieškotas šulinių vagis įkliuvo su narkotikais

  • Teksto dydis:

Į Kauno pareigūnų akiratį pateko vyras, kuris galimai padarė ne tik turtinę žalą, pasisavindamas šulinių dangčius, bet ir sukėlė pavojų žmonių gyvybei, palikdamas juos atvirus.

Praėjus mažiau nei parai pareigūnai sulaikė asmenį, kuris įtariamą vagyste, o jo automobilyje rado ne tik įrankius, galimai naudotus nusikalstamai veikai atlikti, bet ir galimai narkotines-psichotropines medžiagas.

Lapkričio 8 d. apie 23.20 val. gautas pranešimas, kad Kaune, Kalvarijos g., iš vaizdo stebėjimo kameromis stebimos aikštelės pavogti keturi šulinių dangčiai. Padaryta turtinė žala siekia apie 750 eurų.

Kitos dienos rytą, apie 10.40 val., Kauno pareigūnai Kaune, Birželio 23-osios g., pastebėjo automobilį BMW, kurį nuspręsta patikrinti kaip galimai susijusį su įvykdyta nusikalstama veika. Patikrinus automobilį, vairuojamą vyro (g. 1989 m.), buvo rasti galimai įvykdytos minėtos nusikalstamos veikos įrankiai.

Negana to, pareigūnai automobilyje rado ir galimai narkotinių-psichotropinių medžiagų. Vairuotojas buvo pristatytas į gydymo įstaigą tyrimui dėl narkotinių-psichotropinių medžiagų vartojimo. Šis Kauno miesto gyventojas yra žinomas policijos pareigūnams.

Kauno pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl vagystės ir neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti. Už tai gresia bauda arba areštas, arba laisvės apribojimas, arba laisvės atėmimas iki šešerių metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kazimieras

kazimieras portretas
o kodel nebaudziami supirktuviu savininkai?Niekas nepirktu niekas nevogtu

O

O portretas
aš perskaičiau kad šulinius

AR

AR portretas
CIA NETOLI TASKO SULAIKE..REIK DOZES,LOMKES,PADEKIT,KORDINATES IMESKIT KAS NORS ALEKSOTE...
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių