Quantcast

Dvigubai greitį viršijusiai vairuotojai – bauda ir teisės vairuoti atėmimas

  • Teksto dydis:

Praėjusią savaitę Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai tikrino, kaip transporto priemonių vairuotojai bei pėstieji eismo dalyviai laikosi kelių eismo taisyklių.

Nustatyti 135 leistino važiavimo greičio viršijimo atvejai: 38 vairuotojai viršijo greitį nuo 20 iki 30 km/val., 66 - nuo 30 iki 40 km/val., 25 - nuo 40 iki 50 km/val., dar 6 – daugiau nei 50 km/val. Taip pat tikrintas ir transporto priemonių vairuotojų blaivumas. Iš viso išaiškinta 12 neblaivių automobilių vairuotojų, nustatyta 10 lengvo girtumo atvejų, 2 - vidutinio. Taip pat nustatyti 2 neblaivūs dviračių vairuotojai.

Rugsėjo 23 d. apie 00.00 val. Kaune, Ateities pl., moteris (gim. 1995 m.) automobiliu BMW važiavo net 120 km/val. greičiu, kuomet didžiausias leistinas šiame kelyje yra 50 km/val. Daugiau nei dvigubai greitį viršijusi vairuotoja pareigūnams teisinosi moteriškomis problemomis, todėl taip skubėjusi namo.  Jai ne tik teks sumokėti baudą iki 550 eurų, bet taip pat ir beveik pusę metų naudotis viešuoju transportu, kadangi gresia teisės vairuoti atėmimas iki šešių mėnesių.

Rugsėjo 28 d. apie 8.25 val. Kaune, Jonavos g., pareigūnai nustatė neblaivų „Audi“ automobilio vairuotoją. Vyrui (gim. 1992 m.), kuriam jau buvo atimta teisė vairuoti už analogišką pažeidimą, alkoholio matuokliu nustatytas lengvas girtumo laipsnis – 1,49 prom. Už pakartotinį transporto priemonės vairavimą, kai tai daro neblaivus asmuo, gresia bauda iki 1500 eurų ir teisės vairuoti atėmimas iki penkerių metų.

Rugsėjo 28 d. apie 23.55 val. Kauno r., kelyje Vilnius-Kaunas-Klaipėda, pilietiško gyventojo dėka buvo nustatytas neblaivus „Opel Astra“ automobilio vairuotojas. Vyrui (gim. 1993 m.) alkoholio matuokliu nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 2,09 prom.

Praėjusią savaitę pareigūnai užfiksavo 23 pėsčiųjų eismo dalyvių padarytus Kelių eismo taisyklių pažeidimus. Užfiksuoti 2 pavojingo ir chuliganiško vairavimo pažeidimai. Taip pat pareigūnai nustatė 11 asmenų, vairavusių transporto priemones, tačiau neturinčių teisės to daryti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

jadzes

jadzes portretas
vazineja tragiskai

V.L

V.L portretas
Labai jau laikas keliu policijai iseiti is kabinetu i gatves. Mieste KET pazeidimai auga kaip ant mieliu. Greicio ribojimo beveik niekas nesilaiko , per raudona vaziuoja kaip per zalia ir t.t. Taip kad ponai Kauno keliu policija - labai prasom atsibusti.....
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių