Quantcast

Du ekstremalai sukėlė ant kojų Kauno specialiąsias tarnybas

  • Teksto dydis:

Šiandien prieš vidurdienį Bendrasis pagalbos centras užregistravo net du pranešimus apie Nemunu ant ledo lyties Lampėdžių link plaukiančius du žvejus, besiiriančius lentomis.

Pirminiais duomenimis, dėl jų likimo jaudinosi apie 11.25 val. Česlovo Radzinausko tiltu važiavusių automobilių vairuotojai.

Į įvykio vietą išskubėjo ir policija, ir ugniagesiai gelbėtojai. Pastarųjų narai, įsikūrę Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos 5-ojoje komandoje, esančioje Šilainiuose, buvo ties Lampėdžiais jau po dešimties minučių. Ir tik nulydėjo akimis į kitą krantą išlipančius asmenis, kurių jau laukė policija.

Anot Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovės, po minėtu tiltu – ties magistrale A5 (Kaunas-Marijampolė-Suvalkai) buvo sulaikyti du vyrai. Vienas – 28-erių, kitas – devyniolikos metų. Jie buvo blaivūs, su pripučiamomis gelbėjimosi liemenėmis ir teigė esantys irklenčių sporto entuziastai, nusprendę šiandien plaukti Nemunu tepasiėmę irklus.

Konstatavus, kad šie ekstremalai jokio pažeidimo nepadarė, jie buvo paleisti. „Jie patys savanoriškai rizikavo savo sveikata ir gyvybe“, – taip savo kolegų, vykusių į įvykio vietą, sprendimą komentavo Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Andrius

Andrius portretas
Visų pirma- jie turi atlyginti už pagalbos tarnybų gaišinimą. Jie rizikavo ne tik savo bevertėmis galvomis, bet ir kitų žmonių gyvybėmis, jei kam tuo metu būtų prireikę skubios pagalbos ir negalėtų laiku jos gauti dėl kažkokių bomžų išsidirbinėjimo.

ALGIS

ALGIS portretas
Reikėjo patikrinti jų sveikatos stovį , GAL JŲ VIETA TEN KUR DURYS BE RANKENŲ .

Audronis B

Audronis B portretas
Šaunuoliai. Gerai pasiruošę ir suprantantis ką daro. Kažkada tūrėjau pažystamą Sauliu, jis per ledonešius organizuodavo plaukimą baidarėmis. Sėkmes jums išbandant įvairias pramogas.
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių