Quantcast

Kraupi drama Žaliakalnyje: su vėjeliu lakstęs 20-metis partrenkė į gatvę išbėgusį dvimetį

  • Teksto dydis:

Antradienį, prieš vidurdienį, Žaliakalnyje esančioje J.Žemgulio gatvėje įvyko kraupi drama. Pirminiais duomenimis, iš senelio, su kuriuo vaikščiojo, rankų ištrūkęs dvimetis išbėgo į gatvę ir buvo kliudytas automobilio, kurio vairuotojas po nelaimės prisipažino viršijęs leistiną greitį.

Šalia įvykio vietos buvusi moteris, atsiuntusi portalui kauno.diena.lt ir nuotraukas iš nelaimės vietos, darytas per greta esančio daugiaaukščio langą, teigė, kad apie 11.20 val. gatvėje pasigirdo žmonių šauksmai. O netrukus – ir specialiųjų tarnybų sirenos.

Paaiškėjo, kad automobilis partrenkė dvejų metų berniuką, kuris buvo nublokštas po kitu – greta buvusiu automobiliu.

Žmonėms klausiant mažylį partrenkusio jaunuolio, kodėl jis taip laksto, šis teisinosi, kad važiavo tik 60 km/val. greičiu, tuo pačiu pripažindamas, kad viršijo mieste leistiną greitį.

Į įvykio vietą atskubėjo ir ugniagesiai gelbėtojai, tačiau, anot minėtos moters, dar prieš jų atvykimą žmonės patys nustūmė automobilį, po kuriuo buvo atsidūręs mažylis.

Netrukus iš kito gatvės galo atbėgo ir jo mama. Anot liudytojos, jos rauda stingdė kraują – tokio kraupaus vaizdo dar neteko matyti.

Kaip portalui kauno.diena.lt teigė greitosios medikai, mažylis, kurio galvoje konstatuotos žaizdos, buvo sąmoningas. Verkiantis vaikas skubiai nuvežtas Kauno klinikų specialistams.

Vėliau Kauno policijos atstovė patikslino, kad mažylio būklė sunki. O automobilį „Ford“, kliudžiusį dvimetį, vairavęs 20-metis buvo blaivus.

Anot kitų įvykio vietoje buvusių specialiųjų tarnybų atstovų, nelaimė įvyko ne per toliausiai mažylio namų, jam ištrūkus iš su juo vaikščiojusio senelio rankų.


Šiame straipsnyje: partrenkė dvimetįavarijaavarija LTsužalojo vaiką

NAUJAUSI KOMENTARAI

Trikojis \\\\\.../////

Trikojis   \\\\\...///// portretas
Peržiūrėjau komentarus dar daug yra palaikančių tuos nedašutėlius kuriems normakus elgesys "GĖDA".Kai ką nors iš savų užmuš,tada susimąstys.O gal tik tie dalba'jobai ir skaito kuriems "GĖDA".____Gal nepatiko,kad didelias baudas siūlau,vairuok kaip priklauso tai jokios baudos nemokėsi,tai liečia tik kelių gaidžius.____>X__ komentarą nesupratau,dalis tiesos,o daugiau tai kelionė į Mėnulį.

X

X portretas
Manau seniams sunku su vaikais, reikia vaikus tėvams prižiūrėti, o kad keliuose pikna galvajobų tai tiesa, įpatingai bobos už vairo, net per perėją nepraleidžia!

pamiršau

pamiršau portretas
kawianskas vagis tai Varna Romualdas.Pas jį garaže rado dar vieną nuvarytą auto. Bet garažą jis išnuomojęs kažkokiam draugui.Auto sveikas, žalos nėra, ieškinio nėra, niekur 5 metus nedirbantis pilietis laisvėje.Va taip. Viską reikia įrodyti. Todėl vairuotojo žodžiai 60 yra niekas. Ne įrodymas. Afekto būklėje susipainiojo. Ir papūskit jam į švilpynę.
VISI KOMENTARAI 62

Galerijos

Daugiau straipsnių