Quantcast

Drama Šilainiuose: užsitęsus įtariamojo paieškai, smurtą patyrusi nėščioji keičia poziciją

  • Teksto dydis:

Portalui kauno.diena.lt pavyko pasitikslinti, kas Velykų išvakarėse įvyko nėščios kaunietės, kuri, kaip jau rašyta, šeštadienį buvo skubiai pristatyta į Kauno klinikas, įtariant, kad dėl patirto smurto iškilo pavojus jos vaisiui, namuose. Pirminiais duomenimis, po Kauno klinikų specialistų verdikto, kad pavojaus šio gyvybei nėra, ji jau atsisako vykti pas teismo medicinos ekspertus.

Nepaisant to, Kauno policija pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl fizinio skausmo šiai jau daugiau kaip 30 savaičių nėštumo moteriai sukėlimo. Už tokį nusikaltimą, jeigu jis įvykdytas prieš savo šeimos narį, Baudžiamasis kodeksas grasina viešaisiais darbais arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.

Kaip jau rašyta, įtariamasis yra metais jaunesnis 31-erių metų nukentėjusiosios sutuoktinis. Ir apie šio smurtą šeštadienio vidurdienį Bendrajam pagalbos centrui ji pranešė pati.

Į įvykio vietą – vieną Šilainių seniūnijos adresą ties Vakariniu Kauno aplinkkeliu pasiųsta policija bei greitosios medikai įtariamojo jame nerado. Jis buvo pasišalinęs iš įvykio vietos. O nukentėjusioji, teigusi, kad po smūgio į pilvą jaučiasi blogai, buvo skubiai išvežta į Klinikas, kur buvo paguldyta stebėjimui.

Medikai išleido ją į namus tik kitą dieną, konstatavę, kad vaisiaus gyvybei pavojaus nėra. Tačiau tai nereiškia, kad negalimos kokios nors kitos su patirtu smurtu susijusios komplikacijos.

Šiandien iki vidurdienio policija įtariamojo dar nebuvo radusi. Nors tikina, kad jo ieškota visą šventinį savaitgalį.

Šis 30-metis iki šiol Kauno teisėsaugininkams niekuo nebuvo užkliuvęs.

Nukentėjusioji savo atsisakymą nuvykti pas teismo medicinos ekspertus grindžia tuo, kad „nieko čia nebuvo“. Kiek kitaip nei medikams ji pasakojo apie tai, kokiomis aplinkybėmis nukentėjo, ir į įvykio vietą atskubėjusiems policijos pareigūnams. Esą, įvykus konfliktui, sutuoktinis, griebęs lėkštėje buvusį sumuštinį, sutrynė šį jai į veidą. Po ko įvyko judviejų sustumdymas, sutuoktiniui varant ją iš namų, per kurį jai buvo du kartus kliudytas pilvas.

Tačiau oficialiai nukentėjusioji dar neapklausta.

Kadangi sutuoktinių konfliktas įvyko mažametės dukters akivaizdoje, vadovavimas šiam ikiteisminiam tyrimui patikėtas Kauno prokurorams, besispecializuojantiems nepilnamečių nusikaltimuose arba įvykiuose, susijusiuose su jais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

onute

onute portretas
PATI BOBA TURI ŽINOTI SU KUO PRASIDEDA NE POLICIJA REIK ŠAUKTI O PAČIAI MAUTI NUO TOKIO KOMPANIONO

Anonimas

Anonimas portretas
Manau,kad ji bijo,juk gali sugrįžti ir dar dadėti...o kas apgintų,gal mažametė dukra.Moteris negerbiama,tik klausimas kodėl?Juk jai ir taip sunku,paskutinės nėštumo dienos....Kultūra Lietuvoje žemo lygio,o kas bus po ukrainiečių apsigyvenimo?

matyt

matyt portretas
mazai dar gavo, tai laukia kad dar gautu kelis sykius i pilva, cia gal cigone, nes pas juos taip priimta jei musa, reiskia labai myli. O kad durna boba tai jau jai niekas proto neides.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių