Quantcast

Didelės vertės turtą pagrobusi moteris išgirdo teismo nuosprendį

  • Teksto dydis:

Kauno apygardos teismas tenkino Kauno apygardos prokuratūros Marijampolės apylinkės prokuratūros vyriausiojo prokuroro pavaduotos Eglės Kirpienės apeliacinį skundą ir nuteisė buvusią vienos Jurbarko įmonės darbuotoją R. P. dėl didelės vertės svetimo turto pagrobimo.

Teismas nuteistajai skyrė 3 metų laisvės atėmimo bausmę, jos vykdymą atidedant 2 metams. Taip pat priteisė sumokėti nukentėjusiajam daugiau kaip 47 tūkst. eurų padarytos turtinės žalos atlyginimo.

Teismas nustatė, kad nuteistoji savo buvusioje darbovietėje iš įmonės savininko pagrobė 50 000 eurų. Nukentėjęs asmuo pasakojo, kad asmeninius pinigus laikė jam priklausančioje įmonėje įrengtoje slaptavietė, apie kurią žinojo ir tuometinė įmonės darbuotoja R. P.

Marijampolės apylinkės teismo Šakių rūmų teisėjas praėjusių metų lapkričio viduryje buvo nusprendęs, kad R. P. nepadarė veikos, turinčios nusikaltimo ar baudžiamojo nusižengimo požymių. Nors teismas nepripažino R. P. kalta ir ją išteisino, grįsdamas, kad neįrodytas jos dalyvavimas padarant šią nusikalstamą veiką, Marijampolės apylinkės prokuratūros vyriausiojo prokuroro pavaduota Eglė Kirpienė tokį teismo nuosprendį apskundė.

„Tyrimas buvo sudėtingas, veika buvo įrodinėjama netiesioginiais įrodymais. Sunkinanti aplinkybė buvo ir tai, kad nukentėjusysis į teisėsaugos institucijas kreipėsi praėjus beveik 3 m. nuo įvykdytos vagystės. Tačiau ikiteisminio tyrimo metu surinktų įrodymų visumos pakako apeliacinės instancijos teismui priimti apkaltinamąjį nuosprendį,“ – sako Marijampolės apylinkės prokuratūros vyriausiojo prokuroro pavaduota E. Kirpienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

voke

voke portretas
ttu pinigu nepasigedo net trys m ka ten smulkme vok=liojosi niekam nereikalingi tik po tryju m pamate kad ju jau nebetra o gal pats tycia juos prisiglaude kad apkaltint kitus hmm hmmm

Anonimas

Anonimas portretas
50 tuksraanciu nepastebejo trys m nezinia meytus ar menesius ks reiskia tas trys m neaisku o be to ohoo 50tukstanciu voliuojosi darbe viename slaprtame stalciujeapie kuri zinojo moteris todel ji ir apvaginta juokingiau ir but negali as penkiu euru darbe stalciuje nepalieku nes jiemasn labai svarbus o cia 50 tukstanciu voliojasi o is kur juos gavo ir kodel jie slepiami o ne banke laikomi o gal pats tasieme o apkaltino moteri hmm hmm cia tokia nesamone geriau tegul irodo kad tie pinigai gaurti dortru budu o ne aderom jrei doru budu tai jie butu pervedami i banko saslkaita o cia slepiami ir dar moterisapkaltinta na bet lietuvoj teismai tokie

Nuomonė.

Nuomonė. portretas
Kavenski ir daugelis galimai esate iš ENKVD--istų giminės,kad jums tas Landsbergis dieną naktį vaidenasi.Nors daug blogybių pridarė Stalinas ,daug aukų buvo ,bet visi sugebėjo nuryti tą skausmą.O ką tokia jums JIS padarė.Kad laisvi,nepriklausomi.Ir manau neskurstate.O gal ir pašalpiniai?
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių