Quantcast

Detektyvas Palemone: iš šulinio ugniagesiai traukė nuo medikų bandžiusią sprukti moterį

  • Teksto dydis:

Šio penktadienio rytas, nors ir ne 13-oji, Kaune prasidėjo neįprastu įvykiu. Ugniagesiams gelbėtojams teko traukti iš 4,5 metrų gylio šulinio moterį, kuri ten atsidūrė, bėgdama nuo greitosios pagalbos medikų.

Pranešimas, kad prie važiuojamosios kelio dalies, greta pėsčiųjų perėjos, Palemono gatvėje guli žmogus, buvo gautas apie 8 val. ryto. Kadangi nebuvo aišku, kas jam atsitiko, pirmiausia į įvykio vietą buvo pasiųsti greitosios pagalbos medikai.

Tačiau šiems atvykus, nelaimėlis staiga atkuto ir puolė nuo jų bėgti. Ir po kelių akimirkų dingo pakelės žolėse. Nuskubėjus į tą vietą, kur jis dingo, konstatuota, kad bėglys ar bėglė prasmego šulinyje.

Greitosios pagalbos medikai puolė kviesti pagalbon ugniagesius gelbėtojus. Šiems buvo pranešta, kad prieš minutę neaišku, ar vyras, ar moteris besiblaškydamas ir bėgdamas įkrito šulinį.

Ugniagesiai gelbėtojai medikų nurodytoje vietoje rado 4,5 gylio šulinyje sėdinčią sąmoningą moterį. Laimei, ir vandens ten buvo ne per daugiausia. Pas nelaimėlę nusileidęs aukštalipys po devynių minučių su virve ištraukė ją į viršų.

Greitosios pagalbos medikai, į kurių automobilį ši apie 45-erių metų moteris buvo nunešta jau neštuvuose, nusprendė ją vežti į Kauno klinikas. Per ausinukus muzikos besiklausiusi nelaimėlė ir toliau elgėsi nelabai adekvačiai, dėl ko kilo įtarimas, kad ji galimai yra kažką pavartojus.

Teigiama, kad ji nebuvo linkusi prisistatyti ir kažką nerišliai šnekėjo vartodama ir lietuviškus, ir angliškus žodžius. Tačiau neatmetama, kad tam įtakos turėjo muzika, skambėjusi jos ausinukuose.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Dasigyvenom...

Dasigyvenom... portretas
Anksčiau bėgdavom pas medikus pagalbos, dabar tenka bėgti gelbėjantis nuo medikų... Anekdotai graudūs...

Anonimas

Anonimas portretas
Kieta mergšė....

L?

L? portretas
Lietuvoje gatvėse tik neadekvatūs liko. Kiti dirba arba ilsisi.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių