Quantcast

Dėl tragiškos kaktomušos ketinama skirti į visus klausimus atsakysiančią ekspertizę

  • Teksto dydis:

Praėjusią savaitę pakaunėje įvykusi viena šiurpiausių pastarojo meto avarijų Kauno regione, į kurią, kaip paaiškėjo, pateko slaugytojų ekipažas, – kietesnis riešutėlis, negu manyta. Įtarimai sukėlus šią kaktomušą, pasibaigusią dviejų moterų žūtimi ir dar trijų sužalojimu, dar nepateikti niekam.

Nors automobilį „Opel Meriva“, kaip skelbta kitą dieną po tragedijos – Lietuvos kelių policijos tarnybos suvestinėse, išvažiavusį į priešingą eismo juostą vairavusi Kauno rajone registruota 40-metė I.M. jau apklausta pareigūnų. Tačiau jai įtarimai nepateikti, nors opelio spidometras, kaip jau rašyta, po tragiškai pasibaigusios kaktomušos buvo sustojęs ties 110 km/val. padala.

„Planuojame skirti ekspertizę, po kurios galėsime daryti išvadas,“ – portalui kauno.diena.lt teigė ikiteisminiam tyrimui dėl lapkričio 14-osios vidurdienio tragedijos kelyje Vaišvydava-Piliuna, ties Margininkais, vadovaujantis prokuroras.

Paaiškėjo, kad stiprų, pagal pasekmes, smūgį į vairuotojos ir už jos sėdėjusios keleivės pusę patyrusia „Škoda Octavia“ į Alytaus kolegiją, kurioje mokėsi laisvu nuo budėjimo metu, vyko trys K.Griniaus slaugos ir palaikomojo gydymo ligoninės Petrašiūnų padalinio slaugytojos padėjėjos. Jos buvo Alytaus kolegijos Bendrosios praktikos slaugos studijų programos nuolatinių studijų pirmakursės.

Anot portalo šaltinių tragedijos sukrėstame Kauno medikų pasaulyje, ketvirtoji šio ekipažo narė – patikslintais duomenimis, 19-metė V.Ž. jame atsidūrė paskutiniu momentu. Viena minėtų slaugytojų bendradarbė ir bendramokslė, planavusi važiuoti kartu, pasirinko kitą kompaniją. O V.Ž. užėmė jos vietą. Tačiau, kurioje ligoninėje dirba pastaroji, išsiaiškinti nepavyko.

Kaip jau rašyta, šiurpios kaktomušos su opeliu metu žuvo „Škodą“ vairavusi 50-metė D.J.A., turėjusi jau pilnametę dukrą, ir už jos sėdėjusi 44-erių A.E.

Kaip portalui pasakojo jų tiesioginė viršininkė Rita Kabašinskienė, kolektyvas apie šią tragediją sužinojo iš interneto. Pasirodžius pirminei informacijai ir nuotraukoms iš įvykio vietos, kolegės atpažino metalo laužo krūva virtusį D.J.A. automobilį.

Panašiai portalui pasakojo ir laikinai Alytaus kolegijos Inžinerijos ir biomedicinos fakulteto dekano pareigas einantis Sigitas Naruševičius, nesulaukęs su kolegomis tą lemtingą lapkričio 14-ąją „Škodos“ ekipažo paskaitose. „Mums ta savaitė buvo košmariška: be žuvusių dviejų studenčių teko laidoti ir iš Vokietijos parvežtą vienos darbuotojos sūnų“, – prasitarė pastarasis pašnekovas.

Kauno apskrities policijos, atliekančios ikiteisminį tragedijos aplinkybių tyrimą, žiniomis, gyvos likusios „Škodos“ keleivės, kaip ir opelio vairuotoja, jau išleistos iš Klinikų gydytis į namus. Tačiau, bent kaip teigė R.Kabašinskienė, bendrauti su žiniasklaida jos kol kas nenori.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Che, vladuk, avansu pradėjai ex'Pertų mundurą skalbti? :/

vladas

vladas portretas
Kiek čia daug yra ekspertų,kurie jau nustatė kaltininką.Prisiminkite, kaip žuvo ugniagesio šeima,kurios auto irgi buvo priešingoje juostoje,bet pasirodo,kad priešpriešiais važiavęs auto anksčiau buvo išvažiavęs į priešpriešinę juostą.Tad palaukite ,,mielieji ekspertai".

Nuomonė

Nuomonė portretas
Kokie šlykščiai netaisyklingi sakiniai. Kaip sunku suprasti mintis. Kaip trūksta elementarių logiškų stilistiniai paprastų sakinių. Atrodo, kad versta iš norvegų kalbos.
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių