Quantcast

Dėl svetimų galimybių pasų vien Kaune – jau 12 ikiteisminių tyrimų: veržėsi į prekybos centrus

  • Teksto dydis:

Nuo rugsėjo 13-osios galimybių pasui tapus būtinu norint patekti pas kirpėją, į didelius prekybos centrus, kavines, restoranus, renginius ir kt., atsirado gudruolių, sumaniusių prasmukti ne kitam asmeniui išduotu šiuo dokumentu.  

Kaune per mėnesį pradėta dešimt ikiteisminių tyrimų dėl dokumento pagrobimo arba pagrobtojo dokumento panaudojimo, suskaičiavo Kauno policijos atstovai.

„Dar pora atvejų būta šį savaitgalį“, – informavo Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vedėja Odeta Vaitkevičienė.

Šeštadienį apie 18 val. į prekybos centrą Kaune, Vakariniame aplinkkelyje atvykęs 28 metų vyras tikrinančiam darbuotojui pateikė ne savo galimybių pasą.

Dėl to paties tą pačią dieną apie 19.10 val. Kaune, Pramonės pr., įkliuvo 57 metų vyras.

Justinos Lasauskaitės nuotr.

Už tai gresia bauda arba areštas, arba laisvės atėmimas iki šešerių metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

As

As portretas
Tas "pasas" yra net ne dokumentas, o sukurtas būdas kaip priversti žmogų paklusti ir susibaxyti. Tai segregacijos ırankis kuris pažeidžia Konnstituciją. Pirma bausti tuos kas sugalvojo tokį absurdą, naujovišką būdą grıžti į viduramžius

Anonimas

Anonimas portretas
o jei susirgste, gal patys susimokesit uz gydyma.. kodel kiti turi rupintis jumis...

Fito

Fito portretas
Ją darytisite LR Konstitucinio teismo, nes konstitucijoje aiškiai pasakyta ,kokie dokumentai yra skaitomi dokumentais, kokių negalimą pripažinti ir jie neturi galios.LR Konstitucijos 7 straipsnis, bet koks sprendimas,aktas ,veiksmas ,kuris prieštarauja LR Konstitucijai skaitomi neveikiančiais neturinčiais galios.Tada valstybė turės sumokėti už moralinę žalą, psichologinę ,materialinę žalą tiem ,kuriuos nubaudė ,nubaus .Manau laikas sustabdyti tu galimybių paso reikalavimus , neriboti žmogaus teisę laisvai judėti parduotuvese ir Kitose vietose, nes valstybei brangiai kainuos.
VISI KOMENTARAI 25

Galerijos

Daugiau straipsnių