Quantcast

Dėl masinių kaktomušų Kauno gatvėse kalta miestą skalavusi liūtis?

  • Teksto dydis:

Šiandien per porą vidurdienio valandų Kaune įvyko net dvi masinės kaktomušos.

Apie 13 val. – per pačią liūtį Vytauto prospekte, netoli Kauno autobusų stoties, susidūrė penkios ta pačia kryptimi – link miesto centro važiavusios transporto priemonės: keturi lengvieji automobiliai ir krovininis.

Užregistravus šį pranešimą, Kauno greitosios medicinos pagalbos stotis į įvykio vietą pasiuntė net tris automobilius, vienas iš kurių buvo reanimobilis. Tačiau, paaiškėjo, kad tik vienas šios masinės kaktomušos dalyvis nestipriai susižalojo ranką. Šis eismo įvykis greičiausiai bus traktuojamas kaip techninis.

Apie 15.13 val. Bendrasis pagalbos centras vėl buvo informuotas apie masinę kaktomušą. Tik šį kartą – jau Piliakalnio gatvėje – prie geležinkelio pervažos. Ten susidūrė keturi lengvieji automobiliai.

Ir į šio įvykio vietą išskubėjo ne tik policija, bet ir ugniagesiai gelbėtojai su greitosios pagalbos medikais. Neatmetant, kad gali būti nukentėjusiųjų, kurie prispausti automobiliuose.

Tačiau, ir šis eismo įvykis greičiausiai bus traktuojamas kaip techninis, nes, pirminiais duomenimis, jame taip pat niekas nenukentėjo. Ugniagesiams gelbėtojams, išskubėjusiems į jį dviem autocisternomis su įjungtu garsiniu aliarmu, teko tik atjungti į eismo įvykį patekusių automobilių akumuliatorius. Nors buvo pasirengta ir likviduoti išsiliejusius naftos produktus, šį kartą nereikėjo ir to.


Šiame straipsnyje: eismo nelaimėavarija LTkaktomušaliūtismasinė avarija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Zurnaliugai

Zurnaliugai portretas
Skiriate kaktomusa nuo distacijos nesilaikymo?? Kas jus per rasytojai skeltanagiai???

Hm

Hm portretas
TAI KAD NE LIŪTIS KALTA, O TARPINĖS TARP VAIRO IR SĖDYNĖS

Kostia

Kostia portretas
Taigi straipsnio pavadinimas ir pasako, dėl ko įvyko avarijos. Kaltas ne oras, ne lietus, o kvailos kaktos...
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių