Quantcast

Ant Klinikų viaduko – mikroautobuso ir „Renault“ avarija, yra nukentėjusiųjų

  • Teksto dydis:

Antradienio popietę Kaune ir vėl pasipylė avarijos. Per vieną jų nukentėjo mikroautobuso keleivė

Antradienį 12 val. Kauno centre, Kęstučio gatvėje susidūrė autobusas ir lengvasis automobilis. Apie įvykį policijai pranešta du kartus. 

"Vairuotojai nesutarė dėl kaltės", – portalui kauno.diena.lt sakė Kauno policijos budėtojas.

Pareigūnų pagalbos prireikė ir reguliuojant eismą, nes dėl avarijos buvo susidariusios spūstys. 

Dar viena avarija įvyko 13.11 val. ant vadinamojo Klinikų viaduko, Utenos ir Eivenių g. sankirtoje.

Kauno policijos budėtojas portalą kauno.diena.lt informavo, kad čia susidūrė keleivinis mikroautobusas ir lengvasis automobilis „Renault“. Nelaimės metu mikroautobuse važiavusi moteris nukrito ir nestipriai susižalojo. Apžiūrai buvo iškviesti medikai.

Avarijos aplinkybės tikslinamos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vaizdo kameros ten yra,taciau

Vaizdo kameros ten yra,taciau portretas
Jos visos nukreiptos tik pagrindines gatves.Ivaziavus i gatviu susikirtimo centra niekas ko gero nefilmuojama.Ten l daznai ivykta avarijos arba sudaromos avarines situacijos ,kada atvaziuojama nuo degalines puses ir vaziuojama tiesiai link kliniku.

AS

AS portretas
Dunduku uz vairo daug.Jei laikytusi eismo taisykliu,butu atydus ir skaudziu ivykiu nebutu.Savaite atgal Studentu g.ir Baranauskog.sankryza.Dega sviesaforas.Stovim Studentu gatvej laukiam ijungiant zalios sviesos.isijungus pradedame vaziuoti,o nuo Baranausko gatves ileke i sankryza prie raudono sviesaforo kazkoks durnelis ir per plauka nesireze i keleivio puse.manau toks tik galimai nuo kvaisalu apkvaites vos nesireze jau priesais mus is Studentu gatves ivaziavusi automobili.Vyro greita reakcija likau nesuzeista.O tas tipelis pamojavo ,atsieit atsipraso .Kaip idiotu kitaip nepavadinsi.

cha cha

cha cha portretas
vietoj to kad rodai savo bukumą pasižiūrėk į subraižytas linijas
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių