Quantcast

Daugiau nei dvigubai greitį viršijusiam vairuotojui gresia teisių atėmimas

  • Teksto dydis:

Praėjusią savaitę Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai vykdė transporto priemonių nustatyto leistino važiavimo greičio kontrolę.

Jos metu pareigūnai užfiksavo 102 leistino važiavimo greičio viršijimo atvejus: 5 vairuotojai viršijo greitį nuo 10 iki 20 km/val., 65 – nuo 20 iki 30 km/val., 23 – nuo 30 iki 40 km/val., 5 – nuo 40 iki 50 km/val., 4 – daugiau nei 50 km/val.

Lapkričio 6 d. apie 18.45 val. Kaune, T. Masiulio g., nustatyta, jog 31 metų  vyro vairuojamas automobilis „Toyota“ viršijo maksimalų leistiną greitį net 53 km/h. Vyras automobiliu važiavo 105 km/h greičiu, kuomet didžiausias leistinas greitis šiame kelyje yra 50km/h. Vairuotojui surašytas administracinių nusižengimų protokolas ir gresia bauda iki 550 eurų bei teisės vairuoti atėmimas iki 6 mėnesių.

Dar vienas vairuotojas, kuris greitį viršijo daugiau nei 50 km/h, nustatytas lapkričio 8 d. apie 8.30 val. Kėdainių r., kelyje Vilnius-Kaunas-Klaipėda. 44 metų vyrui, kuris automobiliu „Volkswagen“ važiavo 167 km/h greičiu, taip pat surašytas administracinių nusižengimų protokolas. Vairuotojas pareigūnams teisinosi skubėjęs į renginį.

Taip pat tikrintas ir transporto priemonių vairuotojų blaivumas. Iš viso išaiškinti 7 neblaivūs automobilių vairuotojai. Nustatyti 3 lengvo girtumo atvejai, 3 – vidutinio, 1 – sunkaus girtumo atvejis. Taip pat nustatyti 5 neblaivūs dviračio vairuotojai.

Lapkričio 10 d. apie 21.50 val. pareigūnai gavę pranešimą apie galimai Kaune, Vaišvydavos pl., įtartinai manevruojantį automobilį.  Nedelsiant reaguodami į pranešimą, pareigūnai pastebėjo minėtą transporto priemonę ir sustabdė ją patikrinimui. 28 metų automobilio „Subaru“ vairuotojui alkoholio matuokliu nustatytas sunkus – 2,61 prom., girtumo laipsnis. Vyras pristatytas į gydymo įstaigą tiksliam alkoholio kiekiui kraujyje nustatyti.

Praėjusią savaitę pareigūnai užfiksavo 11 pėsčiųjų eismo dalyvių padarytų Kelių eismo taisyklių pažeidimų. Užfiksuoti 3 pavojingo ir chuliganiško vairavimo pažeidimai. Taip pat pareigūnai nustatė 8 asmenis, vairavusius transporto priemones, tačiau neturinčius teisės to daryti.

Kauno apskrityje šiais metais žuvo 17 eismo dalyvių (pernai iki lapkričio mėnesio pabaigos – 27), dar 694 sužeisti (pernai – 591).



NAUJAUSI KOMENTARAI

Juokingai mažos baudos

Juokingai mažos baudos portretas
Kas jiem čia yra susimokėt iki 550 eurų, tai tik iki tiek gali siekti bauda, bet jug nubaudžia ir labai mažom baudelėm, apie 100 eurų ar dar mažiau, tai kas kad baudos iki 550 . Šitie kelių chuliganai turi pinigų kaip šieno, važinėja su pačiom naujausiom mašinom, tai taip kad jie kasdien gali mokėt ir mokėt tokias simbolines baudeles, bet užtai važinės greitai ir kels pavojų kitiem.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių