Quantcast

Dar vienas mįslingas įvykis už grotų: Kauno klinikų medikai buvo bejėgiai

  • Teksto dydis:

Pravieniškių pataisos namai-atviroji kolonija praneša apie dar vieno savo kalinio mirtį. Jau antro – per keturias dienas.

Teigiama, kad Antrajame šios įkalinimo įstaigos sektoriuje bausmę atlikęs 58-erių metų nuteistasis blogai pasijuto pirmadienio pavakarę – apie 17.40 val. Ir jam nedelsiant buvo iškviesta greitoji medicinos pagalba.

Po medicininės apžiūros – apie 18.25 val. nelaimėlis buvo išvežtas į Kauno klinikas. Tačiau, apie 21 val. iš ten gautas pranešimas apie jo mirtį. Jos priežastis nustatinėjama.

Baudžiamojo kodekso straipsniai, dėl kurių bausmę atliko šis nuteistasis, – iškalbingesni už praėjusį ketvirtadienį šioje įkalinimo įstaigoje mirusio 40-mečio, kuris, kaip jau rašyta, jau po poros mėnesių turėjo išeiti į laisvę, bylą.

Pirmadienį blogai pasijutęs Pravieniškių kalinys, kuriam jau nebegalėjo padėti Kauno klinikų medikai, 2010-aisiais Vilniaus apygardos teismo buvo nuteistas keturiolikos metų laisvės atėmimo bausme už bejėgiškos būklės žmogaus nužudymą, atvirą svetimo turto vagystę arba vagystę įsibraunant į patalpas bei neteisėtą valstybės sienos perėjimą.

Pravieniškių pataisos namų-atvirosios kolonijos administracija reiškia užuojautą velionio artimiesiems.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pakraupusi

Pakraupusi portretas
Galbut šis žmogus zinojo ir pakomentavo situacija apie 40-mecio mirtį ir todėl buvo taip pačiai susidorota ir su juom. Kažkaip viskas įtartinai atrodo. Taip greitai antra mirtis po tokio palikto komentaro.

Anele

Anele  portretas
Medicina ikalinimo istaigose Afrikos lygio

Na ir gerai

Na ir gerai portretas
Vieno brudo maziau
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių