Quantcast

Buvę H. Daktaro kaimynai santykius aiškinosi su pistoletu rankoje

  • Teksto dydis:

Šiąnakt Kauno policija skubėjo į vis dar su Henriku Daktaru, atliekančiu laisvės atėmimo bausmę iki gyvos galvos, siejamus Užliedžius. Apie 1 val. buvo gautas susijaudinusios moters pranešimas, kad jai bei jos gyvenimo draugui pistoletu grasina šio brolis.

Į įvykio vietą atvykusi policija 40-metį įtariamąjį nuginklavo. Iš jo paimtas teisėtai laikomas pistoletas „Makarov“.

Tokiais atvejais tradiciškai būna sulaikomas ir pats grasintojas. Ir šį kartą įtariamasis likusią nakties dalį jau praleido Kauno policijos areštinėje.

Apie tai, kad jis būtų buvęs neblaivus, nepranešama. Sprendžiant iš to, kad šis 40-metis turi leidimą laikyti ginklą, iki šiol jo biografija buvo švari.

Pirminiais duomenimis, policijos įsikišimu pasibaigęs konfliktas tarp brolių pametinukų ir vieno iš jų moters įvyko bendro naudojimo patalpoje. Nors broliai namą pasidalinę dalimis.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl grasinimo nužudyti ar sunkiai sutrikdyti sveikatą, jeigu buvo pakankamas pagrindas manyti, kad grasinimas gali būti įvykdytas. Pirminiais duomenimis, taip baigėsi eilinis šiame įvykyje dalyvavusių asmenų konfliktas. Praktiškai tik prasilenkiant. Panašu, kad situacija šiame name taip įkaitusi, kad jau laksto žiežirbos.

Perspektyvoje įtariamajam grasinimu nužudyti gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba net laisvės atėmimas iki dvejų metų. Ir, žinoma, policijos paimto ginklo konfiskavimas.

Tačiau, kadangi įtariamasis neturi teistumų, dar yra įmanomas šioje byloje ir susitaikymas. Kai jis bus paleistas iš areštinės, nes kreiptis į teismą dėl jo suėmimo neketinama. Vien dėl to, kad anksčiau jis dėl nieko teisėsaugininkams nebuvo užkliuvęs.



NAUJAUSI KOMENTARAI

uzliedziai be Daktaro

uzliedziai be Daktaro portretas
ne uzliedziai , juk jei atidarytu duonos kepykla uzliediuose ,tai nerasytute , kad ''Daktaro kaiminysteje ,uzliedziuose atidaryta duonos kepykla

Adel

Adel portretas
Daktaro vardas kaip prekes zenklas tapo, kisa kas kur gali, filmus rodo sukure, Ar jo kas atsiklause, af paklause jo nuomones? Kankina nekalta zmogu , va zmones paprasti jau senai suoranta kame saknys, o ka daryti Henrikui, kaip jam apsiginti.?!

scenarijus

scenarijus portretas
Bet kas, kas žino, kad legaliai turi ginklą, gali pameluot, kad juo grasinai ir viskas, niekas net nebandys aiškintis, bus viskas pagal atidirbtą scenarijų - atvažiuoja, surenka ginklus ir šaudmenis, suvynioja ląstus, uždaro dviems paroms, iškelia bylą ir du metai.
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių