Quantcast

Butelis degtinės užtraukė ir administracinę, ir baudžiamąją atsakomybę

  • Teksto dydis:

Kėdainių rajono policijos komisariato pareigūnai sulaikė jauną vyrą, kuriam dėl pasisavinto degtinės butelio buvo surašytas ne tik administracinio nusižengimo protokolas, tačiau ir iškelta baudžiamoji byla.

Gegužės 16 d. 17.30 val. Kėdainiuose, J. Basanavičiaus g., prekybos centre apsaugos darbuotojų buvo sulaikytas vyras, kuris bandė pavogti degtinės butelį.

Atvedus jį į apsaugos postą, šis ne tik reikalavo jį paleisti, vartojo necenzūrinius žodžius darbuotojų atžvilgiu, tačiau ir išdaužė dvigubą apsaugos posto durų stiklą bei, pasinaudojęs proga, paspruko.

Netrukus pareigūnai sulaikė neblaivų jauną vyrą (gim. 1992 m.) Kėdainiuose, Josvainių g. Jam nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 2,34 prom.

Radviliškio rajono gyventojas buvo ne tik nubaustas dėl degtinės butelio vagystės, tačiau jo atžvilgiu taip pat buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl viešosios tvarkos pažeidimo.

Ne kartą teistam ir už įvairius administracinius nusižengimus baustam vyrui gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros Penktojo skyriaus prokurorai.

      

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Nereikia bausmių griežtint, reikia tik mirties bausmę grąžint... paskui jau gali pats rinktis. :|

Jooooooooooooooo \\\\\.../////

Jooooooooooooooo   \\\\\...///// portretas
Švelninkit tiems gyvenimo atmatoms bausmes,bus dar gražiau.Jas reikia didint.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių