Quantcast

Tragedija Kauno daugiabutyje: JAV pilietis nužudė draugę lietuvę ir nusižudė pats?

  • Teksto dydis:

Trečiadienio popietę viename Taikos prospekto bute rasti vyro ir moters lavonai. Kauno policija pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl nužudymo.

Kaip informuoja Policijos departamentas, apie šį šiurpų radinį buvo pranešta 15.34 val. 28 metų moters kūnas buvo su smaugimo žymėmis. 29 metų vyro – be išorinio smurto žymių.

Pasak teisėsaugininkų, vyriškio mirtis panaši į savižudybę.

Patikslintais duomenimis, lavonus aptiko moters artimieji, į kuriuos kreipėsi jos darbe nesulaukę bendradarbiai. Artimieji, taip pat negalėdami jai priskambinti, nusprendė vykti į namus – pažiūrėti, ar nieko neatsitiko. Atvykus niekas jų į butą, kurio durys buvo užrakintos, neįleido. Todėl buvo nuspręsta laužti duris. Tai padarius, ir buvo aptiktas šis šiurpus radinys.

Pasak penkiaaukščio, kuriame įvyko ši tragedija, gyventojų, negyva rasta pora išsinuomojo butą jų name prieš mėnesį-pusantro. To, kad šie jauni žmonės būtų vaidijęsi, kaimynai teigė negirdėję. Kaip negirdėjo kokio nors įtartino triukšmo, sklindančio iš jų buto, ir šiomis dienomis.

Kauno policijos atstovė taip pat teigė, kad anksčiau į šį butą jos kolegoms vykti neteko, t.y. jokių pranešimų apie jame galėjusius vykti konfliktus užregistruota nebuvo.

Apžiūrėjus rastų palaikų būklę, konstatuota, kad tragedija įvyko ne per seniausiai. Greičiausiai – antradienį.

Portalo kauno.diena.lt duomenimis, rastas negyvas vyras buvo atvykęs į Lietuvą iš JAV. Ką jis čia veikė, ikiteisminį tyrimą pradėję teisėsaugininkai kol kas neatsako. Tačiau Kauno apygardos prokuratūros atstovas Aurimas Didžiokas portalui kauno.diena.lt patvirtino, kad šis jaunas vyras turėjo JAV pilietybę. 

Rasta negyva moteris – lietuvė.

Duomenų, kad su įvykusia tragedija tiesiogiai galėtų būti susiję kitų asmenų, teisėsaugininkai neturi. Tragedijos vietoje nei išgertuvių pėdsakų, nei kitų įvykusio konflikto padarinių taip pat neaptikta.


Šiame straipsnyje: kaunasbutaslavonaižmogžudystėpolicijapagalbos telLNK1

NAUJAUSI KOMENTARAI

tadas

tadas portretas
na va, o butu paskambine pagalbos telefonu, dabar kavineje sedetu.

Užjurio princas

Užjurio princas portretas
O tai gal jai patikdavo kai prismaugdavo sexso metu,tik šy karta užjurio princas persistengè :)

Ineta

Ineta portretas
Žinau kad laukėsi, sužinojau iš jos draugės. Matėt patvirtino, kad laukėsi žiniasklaida jau:))) pasakyt nieko negalima užsipuolat:))
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių