Quantcast

Laimikiu džiaugėsi neilgai: Kaune sulaikyti dviračių vagystėmis įtariami vyrai

  • Teksto dydis:

Antradienį iš namo laiptinės Kauno senamiestyje buvo pavogti du kalnų dviračiai. Vaizdo stebėjimo kameroms pavyko užfiksuoti du įtartinus vyrus, iš kiemo išvažiuojančius, tikėtina, tomis pačiomis vogtomis dviratėmis transporto priemonėmis. Trečiadienį įtariamieji jau buvo pareigūnų rankose.

Kaip žurnalistams pasakojo su portalu kauno.diena.lt susisiekęs Renatas, dviejų dviračių vagystė Vilniaus gatvėje buvo įvykdyta gegužės 19 d. apie 18 val.

„Tuo metu baigiau darbus prie kompiuterio ir išgirdau šaukiant kaimyną, kad atėjo kažkokie vyrai ir iš laiptinės pavogė dviračius. Mūsų kiemas yra uždaras, čia įeina tik gyventojai arba prekes atvežantys kurjeriai. Teritorija stebima geros kokybės vaizdo kameromis, jos ir padėjo užfiksuoti“, – pasakojo pašnekovas.

Vaizdo medžiagoje matyti du vyrai, veidus prisidengę apsauginėmis kaukėmis, einantys laiptinės link. Vėliau tie patys asmenys pastebėti išsinešantys dvirates transporto priemones, sėdantys ant jų ir nuvažiuojantys.

Kai turimais kadrais buvo pasidalyta vienoje iš socialinio tinklo „Facebook“ grupių, internautai atsiuntė ir vaizdo įrašą, kuriame nufilmuoti, tikėtina, tie patys dviračių vagystę Kauno senamiestyje įvykdę vyrai, slepiantys dvirates transporto priemones esą nelegaliame statinyje – aptriušusiame sandėliuke, Puodžių gatvėje.

„Vagystės vyksta jau porą savaičių. Tiesiog žmonės nežinojo ir manė, kad taip elgiasi kažkas iš kaimynų. Kaip teigta, pasirodo, vagys įsigudrino ir tame sandėliuke laikė dviračius. Prie to kiemo atvažiuodavo klientai, paimdavo dviračius ir išvažiuodavo. Kasdien – vis kiti automobiliai“, – sužinota informacija dalijosi Renatas.

Informaciją apie kalnų dviračių vagystę portalui kauno.diena.lt patvirtino ir Kauno pareigūnai. Turimais duomenimis, apie vagystę buvo pranešta gegužės 19 d. 18.35 val., kai pastebėta, kad Vilniaus gatvėje iš laiptinės pavogti du kalnų dviračiai. Padaryta 1300 eurų žala.

Nedelsiant į pranešimą sureagavę pareigūnai pradėjo įtariamųjų paiešką.

Jau gegužės 20 d. apie 9.50 val. sulaikyti su kauniečiai, gimę 1987 ir 1988 metais, kuriems pareikšti įtarimai dėl vagystės. Atliekant procesinius tyrimo veiksmus pareigūnams pavyko rasti ir abu vogtus dviračius. Dviratės transporto priemonės bus grąžintos teisėtiems savininkams.

Už vagystę numatoma baudžiamoji atsakomybė: viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki trejų metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

paviešinkit

paviešinkit portretas
tuos du pedalų mėgėjus

geras vagis

geras vagis portretas
mires vagis

Mama

Mama portretas
Uz Jurbarke sumusta mergaite 1,5 lygtinai o uz dvirati 3 m cypes Tik Lietuvoj toki teismai
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių