Quantcast

Beveik metus trukusio tyrimo atomazga: 15-metę išžagino patėvis

Po beveik metus trukusio tyrimo, nukentėjusiajai kategoriškai atsisakant įvardinti įtariamąjį, Kauno teisėsaugininkams pavyko išsiaiškinti, kas yra paauglės, pagimdžiusios 15-kos metų, vaiko tėvas. Šiam į senelius jai tinkančiam asmeniui pareikštas įtarimas dėl išžaginimo.

Ši dėl suprantamų priežasčių lig šiol negarsinta istorija prasidėjo pernai, kai į Kauno teisėsaugininkus pagalbos kreipėsi 15-metės mama. Ji įtarė, kad dukra gali būti nėščia.

Tačiau, nuvedus ją pas ginekologą, paauglė kategoriškai atsisakė būti apžiūrima.

Laimė, pavyko ją prikalbinti apžiūrai echoskopu. Tada ir konstatuota, kad 15-metė – jau keli mėnesiai nėščia.

Nepaisant to, ji ir toliau neigė turėjusi lytinių santykių. Esą sugedęs echoskopas.

Ikiteisminį tyrimą pradėjusiems pareigūnams teko gerokai pavargti, kol pavyko nustatyti galimų įtariamųjų ratą.

Iš pradžių labiausiai įtartas mįslingas 15-metės draugas, su kuriuo ji susipažino socialiniame tinkle „Facebook“. Tačiau, paauglė buvo namisėda. Mamos teigimu, ji tik porą kartų buvo nakvojusi pas draugę.

Šios istorijos finalo 15-metės mama nesulaukė. Nors panašu, kad turėjo ir kitų įtarimų, kas seksualiai pasinaudojo jos nepilnamete dukra. Tokiomis aplinkybėmis DNR buvo paimtas ir iš jos buvusio sugyventinio.

Tačiau, nustatyti, kad būtent šis 50-metis yra 15-metės vaiko tėvas, pavyko tik paauglei pagimdžius. Deja, jos mama to nebesulaukė – mirė anksčiau.

Iš pradžių, nustačius tėvystę, šiam 50-mečiui buvo pareikštas įtarimas dėl lytinės aistros tenkinimo pažeidžiant nepilnamečio asmens seksualinio apsisprendimo laisvę ir (ar) neliečiamumą. Nors jis iš pradžių kategoriškai tai neigė. Ir kilus įtarimui, kad paauglė nėščia, dar kurį laiką gyveno po tuo pačiu stogu.

Galiausiai įtariamasis prisipažino turėjęs su 15-mete lytinių santykių. Tačiau, tikino, kad pastaroji atsidavė jam savo noru.

Laimė, tuo metu pavyko prakalbinti ir pačią paauglę. Galimai pavargusi nuo nebylių priekaištų, ji pasipasakojo buvus išžaginta. Ir esą turėjusi kęsti mamos sugyventinio kabinėjimąsi jau nuo devynerių metų. O, kai suėjo 15-ka, jis nutaikė momentą, kai mama išėjo pas gydytoją. Ir, panaudojęs fizinę prievartą, ją išžagino.

Nukentėjusioji teigė galėjusi tik šaukti, tačiau namai buvo tušti. Pasipriešinti prievartautojui, kuris buvo neblaivus, jėgų neužteko.

Anot nukentėjusiosios, papasakoti apie tai mamai, ji negalėjo, nes tuo metu jos buvo priklausomos nuo žagintojo. O tai išgirdusi mama galėjo jam padaryti bet ką.

Auginti vaiką šiai paauglei šiandien padeda valstybė. O Vaiko teisių apsaugos tarnyba, perduodant šią bylą teismui, ketina pareikšti įtariamajam 15-metės išžaginimu ieškinį.

Už nepilnametės išžaginimą gresia laisvės atėmimas nuo trejų iki dešimties metų.

Iki šiol iš pašalpų gyvenantis įtariamasis į teisėsaugininkų akiratį patekęs nebuvo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Stal

Stal portretas
Panašu kad dalis komentuotoju gan geri oluchai kurie neskaitę straipsnio rašinėja nesamones. Rašoma gi kad buvo paimtas DNK tyrimas ir gimus vaikui nustatyta kad tėvas jo yra jos mamos kadras... kur čia bylos "siuvimas"? Čia bl pzdc žiauri kokia situacija yra mergaitei kuri buvo seksualiai terorizuojama nuo vaikystės ir galų gale pastojusi nuo to senio ir pagimdžiusi nuo jo... dar ir liko su vaiku, našlaitė, kaip jai toliau suktis?

Anonimas

Anonimas portretas
kaip ziauru;;;;nuo 9 metuku kente baime gyventi po vienu stogu su lytiniu nusikalteliu; o lytiniu nusikaltelius BUTINA kastruoti ,jau nieko doro kalejimas nepakeis,,,

Mano

Mano portretas
Mamytės,užsiaukinkit vaikus,o ne sugyventinių ieškomit.Kiek tokių atvejų nepagarsinta.Pačios mamytės kaltos.
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių