Quantcast

Beveik 130 km/val. Kauno gatvėmis skriejusiam „Maserati“ vairuotojui – nemalonumai

  • Teksto dydis:

Kauno pareigūnai, siekdami užtikrinti saugumą kelyje, praėjusią savaitę, gegužės 11-17 dienomis, toliau tikrino, kaip eismo dalyviai laikosi Kelių eismo taisyklių (KET).

Naudojant mobilius greičio matuoklius per praėjusią savaitę Kauno apskrityje buvo užfiksuoti 3784 leistino važiavimo greičio viršijimo atvejai: 2729 vairuotojai viršijo greitį nuo 10 iki 20 km/val., 807 – nuo 20 iki 30 km/val, 189 – nuo 30 iki 40 km/val, 41 – nuo 40 iki 50 km/val. Taip pat buvo užfiksuota dar 13 vairuotojų, viršijusių greitį daugiau nei 50 km/val.

Gegužės 15 d. apie 16 val. Kaune, Šiaurės pr., užfiksuotas automobilis „Maserati“, važiavęs 128 km/val. greičiu, kuomet šiame kelyje leistinas maksimalus greitis yra 50 km/val. Daugiau nei dvigubai viršijusiam leistiną greitį bei pavojų kelyje sau ir kitiems eismo dalyviams sukėlusiam vairuotojui gresia bauda iki 550 eurų ir teisės vairuoti atėmimas iki 6 mėnesių.

Be to, praėjusią savaitę buvo nustatyti šeši neblaivūs automobilių vairuotojai ir dar vienuolika neblaivių dviratininkų. Gegužės 15 d. apie 22 val. Kaune, Tunelio g., patikrinimui pareigūnai sustabdė dviratininką, kuriam alkoholio matuokliu nustatytas lengvas girtumo laipsnis – 1,49 prom.

Praėjusią savaitę užfiksuoti keturi pavojingi ir chuliganiško vairavimo atvejai bei 22 asmenys vairavę transporto priemonės, nors neturi įgiję teisės tai daryti.

Kauno apskrityje šiais metais žuvo aštuoni eismo dalyviai (pernai iki gegužės mėnesio pabaigos – 9), dar 217 sužeisti (pernai – 238).

Pareigūnai ragina visus eismo dalyvius laikytis KET, būti drausmingiems kelyje bei linki saugaus kelio! 



NAUJAUSI KOMENTARAI

tonis

tonis portretas
tai gal Meras?

ALGIS

ALGIS portretas
Pas tokius matyt ''ne visi namie'' , o teises atimti tokiam 3 metam , one pusei

neigalumas

neigalumas portretas
Kas is to atima teises o tie ir toliau vazineja, bet be teisiu. Kam taip cirkintis, tai tik parodo kokie protiskai neigalus istatymu kurejai kuria istatymus.
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių