Quantcast

Bėglys įkliuvo po 13 metų: per tą laiką jau 50 kartų galėjo atlikti bausmę, dėl kurios slapstėsi

  • Teksto dydis:

Vis dažniau pranešama apie iš Anglijoje iškrapštytus ir prievarta į Lietuvą sugrąžintus nuo mūsų teisėsaugos besislapstančius asmenis. Tačiau būna ir atvirkščiai – jie patys, galimai užliūliuoti ne vienerius metus trunkančios apgaulingos ramybės, grįžta į tėvynę ir patenka tiesiai į jų ieškančių mūsų pareigūnų glėbį.

Toks atvejis pirmadienį nutiko Kauno oro uoste.

Valstybės sienos apsaugos tarnyba praneša tądien turėjusi sulaikyti reisu iš Londono po pietų atskridusį 41-erių metų Jonavos gyventoją. Paaiškėjo, kad jo jau trylika metų ieško Kauno policija.

Šio asmens paieška buvo paskelbta 2008-ųjų kovo 13-ąją. Po to, kai jis pasislėpė nuo teismo jam skirtos 90 parų arešto bausmės už sukčiavimą ir dokumentų klastojimą.

Panašu, kad nuo pirmadienio, kai jį iš Kauno oro uosto pasieniečių tarnybinių patalpų pasiėmė paieškos iniciatoriai, šiam Jonavos gyventojui iš naujo teks pradėti skaičiuoti laiką. Savo planus Lietuvoje, sugrįžus iš Anglijos, jis galės įgyvendinti tik tada, kai atliks jau minėtą teismo skirtą bausmę, kurią jau galėjo būti atlikęs 54 kartus.

Per devynis šių metų mėnesius Lietuvos pasieniečiai sulaikė jau 762 asmenis, kurie dėl įvairių priežasčių buvo ieškomi Lietuvos teisėsaugos institucijų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Senjora

Senjora portretas
Lietuva maža šalis,bet tėvai priaugino dauk visokio plauko nusikaltelių,Britanija drebino kartu su lenkais,ir kituose šalyse buvo pasižimėję išgarsėję.Tiesiok gėda .

J.K.

J.K. portretas
Iš Amglijos Lietuvos piliečius grūda lėktuvais, nusikaltusius kalinius grašžna į šaly be teisės sugrįšti,ir ne tik iš Anglijos ir iš kitų šalių.Tad Lt.bus nesaugu bus sukčių ,vagių,žudikųBūkime budrūs.

Kaunas

Kaunas portretas
Padarei nusikaltimą anksčiau ar vėliau teks atsakyti,geriausia išvis nesusidurti su teisėsauga,nedaryk nusikaltimų ir nereikės slapstytis.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių