Quantcast

Avarija Pramonės prospekte: dviratės transporto priemonės vairuotojas išvežtas į Kauno klinikas

  • Teksto dydis:

Pirmadienio pavakarę Pramonės prospekte įvyko eismo nelaimė, per kurią nukentėjo žmogus. 

„Pramonės prospektas. Nespėjo pralėkt“, – šiek tiek po 17 val. rašė nuotrauka iš nelaimės, kurioje dalyvavo automobilis ir dviratė transporto priemonė, pasidalijęs vyras.

Internautai kaipmat pradėjo diskutuoti, kuris iš nelaimės dalyvių yra kaltas.

„Čia mersiukas turėjo praleisti? Aš taip manyčiau“, – rašė vienas internautas. Jam iškart buvo atrašyta, kad šis manytų kitaip.

Tiesa, daugelis internautų teigė, kad šioje situacijoje veikiausiai buvo kaltas automobilio vairuotojas.

„Jei manys visi kaip tu, tai ir kris paspirtukai ir dviračiai, juk šiuo atveju tu keiti važiavimo kryptį, ne jis. Jis – dviračių take“, – aiškino Andrius.

„Taip, mašina privalo praleisti pėsčiuosius ir dviratininkus išvažiuojant ir įvažiuojant į kiemą“, – antrino ir Ričardas.

„Taip, mersiukas turėjo praleisti, bet tas paspirtukas lėkė kaip išprotėjęs – pats mačiau, kaip jį pakirto, šiek tiek priekiu kliudė“, – teigė Vaidas.

„Ko praleisti? Per pėsčiųjų perėją nulipi ir prastumi transporto priemonę, o ne lakstai nežinant“, – prieštaravo Kęstutis.

Policijos atstovai teigė, kad apie eismo nelaimę Pramonės prospekte buvo pranešta 16.08 val. 

„Buvo pranešta, kad Pramonės prospekte 19 įvyko „Mercedes-Benz“ ir kaip jūs sakote, gal paspirtuko, eismo įvykis. Dviračio ar paspirtuko vairuotojas dėl galvos sutrenkimo išvežtas į Kauno klinikas. Tai pirminė informacija. Toliau aiškinsis tyrėjai, nes vyras buvo išvežtas apžiūrai į Klinikas, dėl to vietą ir saugojo patruliai“, – sakė policijos atstovė. 

Pirminiais duomenimis, automobilio vairuotojas buvo blaivus.


Šiame straipsnyje: avarija LTavarijaeismo nelaimėpaspirtukasdviratis

NAUJAUSI KOMENTARAI

V,L

V,L portretas
Juokingai ieškoma kaltu?????? O juk buvo ir bus pagrindine beda tai nežabojamas paspirtukininku ir dviratininku greitis. Keista juk visi tai supranta bet kažkodel nieko nedaro -- matomai laukiama labai skaudaus ivykio......

SCIPAKAS.KAU.

SCIPAKAS.KAU. portretas
Tai kas kaltas ir kokia uz tai atsakomybe,kas denks nuostolius,morala.Kalbu daug o atsakymo nera.

Proxy

Proxy portretas
Pirmiausiai tai ten ne paspirtukas, o elektrinis kaip ir mocas, kurio greitis panašus į automobilio. Antra - matomumas ten geras, tad mersas tikrai galėjo ir turėjo matyt tą mocą. Trečia - ten ne perėja o dviračių takas, tad niekas neturi nulipt. Na o ketvirta - atsarga gėdos nedaro - mocas irgi galėjo stebėt situaciją ir nelėkt kaip akis išdegęs
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių