Quantcast

Per avariją Kaune nukentėjo šešios autobuso keleivės

  • Teksto dydis:

Penktadienio rytą Kaune susidūrus lengvajam automobiliui ir keleiviniam autobusui nukentėjo šešios moterys.

Penktadienio rytas Kaune prasidėjo avarijomis.

Pirmoji užfiksuota K. Petrausko ir P. Višinskio gatvių sankryžoje. 7.36 val. policija gavo pranešimą, kad čia susidūrė lengvasis automobilis ir autobusas.

Kaip portalui penktadienį sakė greitosios medicinos pagalbos budėtoja, avarijos metu nukentėjo kelios autobuso keleivės, kurios buvo išvežtos į gydymo įstaigą.

Policija šeštadienį pateikė ir daugiau informacijos apie šią eismo nelaimę – pranešta, kad įvairius kūno sužalojimus patyrė šešios skirtingo amžiaus moterys. Jos gydomos ambulatoriškai.

Policijos paros įvykių suvestinėje rašoma, kad 34-erių metų vyro vairuojamas automobilis „Citroen Berlingo“, sukdamas į dešinę iš antros eismo juostos nepraleido ir susidūrė su pirma eismo juosta ta pačia kryptimi važiavusiu autobusu „Solaris Urbino 12“.

Dar vienas eismo įvykis užfiksuotas T. Masiulio gatvėje, netoli degalinės „Viada“. Čia visureigis rėžėsi į metalinius kelio atitvarus. Automobilio detalės pažiro gatvėje. Informacijos apie šį įvykį policija neturėjo.


Šiame straipsnyje: avarija LTautobuso ir automobilio avarijanukentėjo žmonėsrėžėsi į atitvarus

NAUJAUSI KOMENTARAI

Portogalas

Portogalas portretas
Ir putka nuo streso sudteko !!!

Virga

Virga portretas
Na važiavau tuo autobusu.. tai manau visi patyrė kažkokia trauma. As pati smarkiai nenukentėjau. Bet kritau. Dabar melynės ant koju ir ant ranktu.

aha

aha portretas
buvo vakar dvi,dabar sesios.Ryt jau desimt matyt bus-ko gero biznelis neblogas..............
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių