Quantcast

Per avariją Ateities plente nukentėjo du mažamečiai

  • Teksto dydis:

Šeštadienio popietę Ateities plente susidūrė du lengvieji automobiliai. Per avariją sužaloti du mažamečiai vaikai.

Pranešimas apie eismo nelaimę Ateities plente, ties 50 numeriu pažymėtu pastatu, netoli kavinės-baro „Baku“, gautas 12.30 val.

Kauno policijos budėtojas portalą kauno.diena.lt informavo, kad šioje vietoje susidūrė „Toyota“ ir „Nissan“ markių automobiliai. Po avarijos vieno automobilio vairuotojai prireikė medikų, 25-erių metų moteris buvo ištikta šoko. Pasak policijos budėtojo, greitosios pagalbos medikai detalesniam patikrinimui skubėjo apžiūrėti ir du mažamečius vaikus. 

Apie nukentėjusiųjų būklę kol kas duomenų nėra.

Pasiteiravus, kokios galimos šios nelaimės priežastys, Kauno policijos atstovas patikino, kad aplinkybes nustatinėja pareigūnai. Tačiau, pasak jo, tai galėjo atsitikti dėl dviejų gatvėje atsivėrusių duobių.

Portalas kauno.diena.lt jau rašė, kad šioje vietoje patys vairuotojai pavojingas duobes žymėjo skiriamaisiais ženklais, o avarinės tarnybos atstovai patikino, jog duobės šiuo metu yra užpiltos žvyru.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Komentaras

Komentaras portretas
Tos duobes jau keleta savaiciu atsivere.tai kartojasi jau ne vienus metus. Uzpylimas zvyru negelbsti.ten reikia rekonstruoti kelio danga.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių