Quantcast

Atominėmis bombomis švaistėsi jaunuolis, kuriam dėl amžiaus dar negalima vartoti alkoholio?

  • Teksto dydis:

Nors Kauno bei Vilniaus policija, liepos 3-ąją ieškojusios savo autobusų stotyse atominių bombų, apie kurių „užtaisymą“ pranešė telefonu 112 paskambinęs asmuo, dar neapsisprendė, ar pradėti dėl to ikiteisminius tyrimus, ar tik administracines teisenas, vienam asmeniui už panašius tos dienos „pokštus“ Klaipėdos policija jau surašė porą administracinio nusižengimo protokolų.

Kaip jau rašyta, minėtą sekmadienį – 11.24 val. Bendrajam pagalbos centrui iš pradžių buvo pranešta apie atominę bombą Vilniaus autobusų stotyje. Tačiau šio pranešimo pabaigoje jo autorius, prisistatęs vardu ir pavarde, tačiau, anot pareigūnų, ne Tadu Blinda ar kaip nors panašiai skambiai, pasitaisė, kad kalba apie Kauno autobusų stotį.

Policija evakavo žmones ir ieškojo sprogmens abiejose stotyse ir jų prieigose esančiose šiukšliadėžėse. Galiausiai konstatuota, kad paliktų įtartinų krepšių ar dėžių nerasta.

V. Skaraičio / BNS nuotr.

Tačiau nustatyta, kad skambinta iš Klaipėdos – mobiliuoju telefonu.

Portalas kauno.diena.lt išsiaiškino, kad tądien Klaipėdos policija jau buvo sulaukusi vieno panašaus pranešimo keliolika minučių anksčiau už minėtus, sutrikdžiusius Kauno bei Vilniaus autobusų stočių darbą.

Tą pačią liepos 3-ąją – tik 11.13 val. buvo pranešta apie galimai padėtą sprogmenį Palangoje, tačiau ne jos autobusų stotyje, o viename Sodų gatvės objekte. Ir policija gana operatyviai – per nepilną valandą nustatė ir sulaikė šio pranešimo autorių.

Tepasakyta, kad jis buvo sulaikytas 12.10 val. vienoje Klaipėdos gatvėje. Tačiau ir to užtenka padaryti išvadą, kad iki sulaikymo jis dar turėjau užtektinai laiko „užminuoti“ ir Vilniaus bei Kauno autobusų stotis.

Šiam 2003 m. gimusiam jaunuoliui, apie kurį Klaipėdos policijos atstovė negalėjo nieko daugiau pasakyti – ar jis vietinis, ar buvo žinomas policijai iki tol, buvo nustatytas beveik sunkus – 2,48 prom. girtumas. Ir surašyti protokolai pagal du Administracinių nusižengimų kodekso straipsnius – už Bendrojo pagalbos centro trukdymą, žinant, kad pagalba nereikalinga, ir melagingą priešgaisrinės apsaugos, policijos bei greitosios medicinos pagalbos iškvietimą bei dėl alkoholio vartojimo neturint 20-ies metų.

Beje, šis jaunuolis įkliuvo šiemet neblaivus jau pakartotinai, dėl ko jam gresia bauda nuo 14 iki 30 eurų. Už pirmą kartą ji būtų nuo 10 iki 14 eurų.

Kur kas labiau jam teks pakratyti piniginę dėl jau minėto Bendrojo pagalbos centro trukdymo be priežasties, už ką numatyta bauda nuo 90 iki 200 eurų, bei melagingo specialiųjų tarnybų iškvietimo, už ką jau gresia bauda nuo 200 iki 2 tūkst. eurų.

Portalo kauno.diena.lt duomenimis, panaši atsakomybė šiam jaunuoliui gresia ir dėl sukeltos sumaišties Kauno bei Vilniaus autobusų stotyse.



NAUJAUSI KOMENTARAI

holivudo produkcija

holivudo produkcija  portretas
ir lanzbergu dvaro nuzmoginimo politika su PSD vezdeliu padare savo.... drausk bausk kirsink provokuok apmokestink ,gardelis ,kauke ,barkodis....pajuto jaunuolis ka tuoj ji ims i karine tarnyba i teks jam bevaliskai slovint sistema kuri jo tevus suvare i mentu geroves darbu lageri...daba as jo vietoj atsedeciau ir tarpuvartej ipises alaus laukciau pakol seimas legalizuos lengvus narkotikus

atominė bomba

atominė bomba portretas
ar lopagalviai bent įsivaizduoja kiek sveria ir kokio dydžio yra atominė bomba?Hirošimai užmetų apie 4 tonų bombą. Nebent tai nešvari bombą, tai visai ne atominė.

Anonimas

Anonimas portretas
Nu ale ir kas jam lietuvoje dave atominiu bomnu? Tikriausia landzbergis paruose kamikadze pulti Rusija
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių