Quantcast

„Kauno dienos“ portalo skaitytojai padėjo rasti kelias dienas klaidžiojusį vyrą

  • Teksto dydis:

Artimieji kelias dienas nerimavo dėl namo negrįžtančio aleksotiškio. Septyniasdešimt ketverių metų vyras turi sveikatos problemų. Antradienį išėjęs iš namų jis dieną klaidžiojo, kol trečiadienį rastas gulintis ir dėl sveikatos būklės nuvežtas į ligoninę. Deja, iš jos pasišalino ir vėl dingo. Apie ieškomą vyrą paskelbus portale kauno.diena.lt, jis buvo rastas Siūlų gatvėje. 

Artimieji anksčiau buvo gavę žinių, kad aleksotiškis vakar buvo matytas Aukštuosiuose Šančiuose, kur yra Kauno Respublikinė ligoninė, į kurią buvo nuvežtas.

„Reikia jūsų pagalbos, Kaune dingo mano dėdė“, – penktadienį į portalą kauno.diena.lt kreipėsi ponia Jolanta, gyvenanti tame pačiame name su dėde. Jis įsikūręs atskirame bute ir gyveno vienas, tačiau jam reikėjo pagalbos. Juo rūpinosi giminaitė, užsukdama bent kelis kartus per dieną.

Antradienį atnešusi dėdei maisto moteris nebeprisibeldė. Niekas neatidarė durų. Kaimynai jai sakė, kad dėdė neseniai kažkur išėjęs. Nesumodama, ką daryti, giminaitė vylėsi, kad dėdė pasirodys.

Į pareigūnus dėl dingusio asmens kreiptasi ketvirtadienį. Šie, anot Jolantos, išsiaiškino, kad trečiadienį vyras buvo pastebėtas praeivių prastai besijaučiantis. Iškviesti medikai vyrą nuvežė į ligoninę Hipodromo gatvėje 13, iš kur jis apie 17 val. pasišalino.

„Dėdė apie 160 m ūgio, žilų plaukų, mūvėjo juodos spalvos džinsinėmis kelnėmis, pilkais marškiniais ilgomis rankovėmis, avėjo juodais „Nike“ bateliais, ant galvos dėvėjo violetinės spalvos kepurėlę su snapeliu, kaip ir nuotraukoje. Gyvena dėdė Aleksote.

Aukštųjų Šančių, iš kur pasišalino, nepažįsta, sunkiai orientuojasi aplinkoje, be to, turi sveikatos problemų – serga epilepsija, taip pat nelinkęs kreiptis pagalbos į žmones“, – jaudinosi giminaitė.

Apie 17.30 val. ji informavo, kad dėdė atsirado. „Norime tarti nuoširdžiai „ačiū“ visai jūsų komandai. Jūsų operatyvumo ir žmonių gerumo dėka žmogus atsirado sveikas ir gyvas! Tik labai išsekęs“, – geromis naujienomis pasidalijo moteris.

Aleksotiškė pasakojo sulaukusi praeivio skambučio, kad Siūlų gatvėje ant gatvės sėdi jos ieškomas dėdė. Jis praeiviui teigė, kad pasiklydo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pritariu

Pritariu portretas
Tos ligonines priemimo skyriuje tikrai dirba/dirbo ziaurios sadistes.

Nukentėjusi šeima

Nukentėjusi šeima portretas
Tikrai toje ligoninėje, kaip ir seniau, taip ir dabar nesikeičia padėtis. Su tais jų tariamais "pasišalinimais" teko nukentėt daugeliui artimųjų. Kai tik kur gatvėj, sutrikus sveikatai nukrenta žmogus, nesvarbu iš kur bebūtų, kažkodėl greitosios vis į tą ligoninę veža. Priėmime prirašoma visokiausių netiesų ir nesamonių, t.y. atseit turėtų ligų (kaip debetas ir t.t.), kad netirt ir nustatyt realią priežastį, kodėl žmogus prarado sąmonę. Be jokios atsakomybės išvaro lauk ir nerūpi jai ir kieme žmogus nukrenta. Galimai taip saugiau jaučias "apšvarinę" turtingesnį pacientą, kad pasigedus vertingų daiktų, galėtų teigti, jog gal kas gatvėj apvogė. Nežinia kaip dabar, bet anksčiau nebuvo filmuojama, kas ten pakliūva ir kas ką išsiveža. Norėčiau įspėti žmones, nes teko susidurti su abejotinos reputacijos priėmimo skyriaus veikla, kurie atidavė išsivežti artimą žmogų apmelavusiem "artimiem", t.y. nusikaltėliam, kuriems ir reikėjo jo su turimais rankose NT dok., tai viską ir nusavino.

Darbo Veteranas

Darbo Veteranas portretas
Greit ir man pasimaišys orientacijos\navigacijos dėžutėje . Ir jums , ir tau .
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių