Quantcast

Apiplėšimas, demaskavęs du nusikaltimus: Kauno policija teigia atskleidusi jį per savaitę

  • Teksto dydis:

Kauno policija praneša sulaikiusi Jonavos rajono gyventoją, įtariama erotinių masažų paslaugas viename Žaliakalnio daugiabutyje teikiančios moters ginkluotu apiplėšimu prieš gerą savaitę. Įtariamasis darbo reikalais dažnai vyksta į užsienį. Užsienio šalies pilietė – ir nukentėjusioji.

Neatmetama, kad jie galėjo būti susitikę ir anksčiau. 33-ejų nukentėjusioji pradėjo priiminėti klientus viename Kalniečių gatvės daugiabučio bute ne per seniausiai.

34-erių įtariamasis buvo sulaikytas praėjusio šeštadienio popietę, t.y. už savaitės po jos apiplėšimo. Pirminiais duomenimis, ne per seniausiai eilinį kartą grįžęs iš užsienio. Taktiniais sumetimais jo sulaikymo operacijai pasirinkta ne gyvenamoji vieta viename Jonavos rajono kaime, o Kauno Garažų gatvė, kur jis laiko savo transporto priemonę.

Panašu, kad tai įtariamajam buvo netikėta – jis atsisakė duoti parodymus. Kol kas nerastas ir daiktas, panašus į pistoletą, kuriuo, anot nukentėjusiosios, sausio 30-osios popietę jai buvo grasinta, reikalaujant atiduoti visus turimus pinigus. Ir ji pakluso, atiduodama klientu apsimetusiam plėšikui 500 eurų įvairiomis kupiūromis.

Leidimo laikyti kokį nors ginklą, įtariamasis neturi. Tačiau neatmetama, kad nusižiūrėtajai į aukas galėjo būti grasinta ir žaisliniu ar suvenyriniu pistoletu.

Kol kas pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl apiplėšimo panaudojant šaunamąjį ginklą, už ką gresia laisvės atėmimas nuo dvejų iki dešimties metų. Kauno apylinkės teismas tenkino ikiteisminiam tyrimui vadovaujančios prokurorės prašymą suimti įtariamąjį, kuris dar neteistas, septynioms dienoms, t.y., kol bus surinkti reikiami įkalčiai. Galbūt per tą laiką prabils ir pats sulaikytasis.

 

 

Versija, kad jis atsirado nukentėjusiosios bute neatsitiktinai, nes buvo su šia pažįstamas iš anksčiau, turi ir kitą tęsinį. Neatmetama, kad šios moters paslaugomis anksčiau galėjo naudotis ir kažkas iš sulaikytojo aplinkos, galėjęs jam šią užrodyti.

Bet kokiu atveju panašu, kad rengiantis šiam nusikaltimui manyta, kad auka į policiją nesikreips, nes ir pati užsiima tuo, kas yra draudžiama.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kur skūstis?

Kur skūstis? portretas
Nuejau pas kaimynę erotinio masazo,tai liepė uzsideti kaukę, po to papraše pazymos,kad nesergu virusu.Trenkiau durimis ir nuejau pas kitą kaimynę.

Oho

Oho portretas
Erotinis masazas privciame bute ir dar tuo metu, kai visi sedime karantine? Skaitau ir netikiu, kad nesapnuoju. Kas cia per veikla tokia?

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
Kad Daktaras uždarytas, tai koks nusikaltimas
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių