Quantcast

Apgaulės internete: moteris prarado 10 tūkst. eurų, traktorių pirkėjas – dar daugiau

  • Teksto dydis:

Nuo sukčių stipriai nukentėjo Kauno ir Šiaulių apskrities gyventojai. Internete susipažinti nusprendusi moteris prarado daugiau nei 10 tūkst. eurų, o virtualioje erdvėje nusipirkti traktorius panoręs vyras neteko per 19 tūkst. eurų.

Kaip pranešė Policijos departamentas, antradienį apie 10.46 val. į Šiaulių apskrities vyriausiąjį policijos komisariatą kreipėsi 68 metų moteris.

Ji pareiškė, kad gegužės 6 dieną socialiniame tinkle susipažino su vyriškiu. Nukentėjusiosios teigimu, jis apgaulės būdu iš jos išviliojo 10,2 tūkst. eurų.

Policija dėl sukčiavimo pradėjo ikiteisminį tyrimą.

Tą pačią dieną, 9.48 val., į Kauno apskrities vyriausiąjį policijos komisariatą kreipėsi 32 metų vyras.

Jis pranešė, kad liepos 4-22 dieną internetinėje erdvėje perkant du traktorius, iš jo apgaulės būdu buvo išviliota daugiau nei 19 tūkst. eurų.

Dėl šio sukčiavimo taip pat pradėtas ikiteisminis tyrimas. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kol \\\\\.../////

Kol  \\\\\...///// portretas
bus kvailių,tol bus sukčių.

yja

yja portretas
kokia įdomi iamžijusi moteris. Na susipažinai su vyriškiu, abu viens kitam patikot - na ir puiku. O kam kišti pinigus, va to tai niekaip nesuprantu. Tūkstančius.... o po to dar skundžiasi. Spėju to žmogėno net akyse nemačius o ir foto ko gero ne jo. Kiek jau tokių istorijų prisiskaitėm.... ir atleiskit, bet tokių mielaširdingųjų nei kiek negaila
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių