Quantcast

Po staigaus troleibuso manevro – į medikų rankas

  • Teksto dydis:

Antradienio rytą Kaune, Eigulių mikrorajone, viešajame transporte, įvyko nelaimė.

Pasak Kauno apskrities pareigūnų, pranešimas apie įvykį buvo gautas sausio 12 d. 8.36 val.

Kaip teigta, troleibusui stabdant pargriuvo keleivė. Ji skundėsi kojos skausmu, todėl į nelaimės vietą Kaune, S. Žukausko gatvėje, buvo iškviesti ne tik pareigūnai, bet ir medikai.

Kaip portalui kauno.diena.lt sakė bendrovės „Kauno autobusai“ generalinis direktorius Mindaugas Grigelis, pirminiais duomenimis, nukentėjusi moteris nesilaikė už turėklo. Dėl įvykio bus vykdomas tyrimas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vairuotojai nepasimoko

Vairuotojai nepasimoko portretas
man ir dabar dar baisu matant kaip vaziuoja troleibusai. Kovo ll -sios g, prie turgelio stabdant staiga troleibusa /as turejau tan islipti/ ant manes prie duru uzgriuvo apie 10 zmoniu.Truko dvigalvis ir trigalvis raumuo aisku ir kraujagysles.Traumatologinis pasake,kad tai jau nepagydoma,o kai ant ryto nusiveze dukra i Vilniu-tada pasake kodel ne vakar atvezet butume suremontave,nes jau dabar per velu.O dabar reikia kasdien kesti desines rankos ir tos puses prie mentes baisius skausmus.Va tokie vairuotojai ir padaro zmones invalidais.Dabar labai gailiuosi,kad nesikreipiau i parka del patirtos nelaimes,pagailejau vairuotojo.

Ju

Ju portretas
Musu viesojo transporto vairavimo kultura labai prasta Viskas priklauso TIK nuo vadovo Jis turi pasirupinti,kad vairuotojai ismoktu deramai dirbti su stabdziais Taip pat labai svarbu,kad vairuotojai moketu deramai privaziuoti prie sustojimo Tai yra labai svarbu,nes vaziuoja taip pat zmones turintys ir sveikatos bedu Rodos esame Europos salis,bet viesojo transporto vairuotoju profesionalumas yra labai blogas

butina

butina portretas
Ko senukam tokiu laiku REPLIOTI is namu sedekit namuose nes gatvese ir saligatviuose slidu
VISI KOMENTARAI 20

Galerijos

Daugiau straipsnių