Quantcast

Antradienį po automobilių ratais krito du pėstieji: vienas jų partrenktas perėjoje

  • Teksto dydis:

Antradienį Kauno gatvėse automobiliai sužalojo du pėsčiuosius. 

Kauno policija praneša, kad apie 16 val. Kaune, V. Krėvės pr., 67-erių metų vyro vairuojamas automobilis „Škoda Octavia“ pėsčiųjų perėjoje kliudė 59-erių metų pėsčiąją. Moteris dėl patirtų sužalojimų pristatyta į gydymo įstaigą.

Dar viena nelaimė įvyko apie 18 val. Kaune, A. Juozapavičiaus pr. Pareigūnų duomenimis, automobilis „VW Sharan“, vairuojamas 25-erių metų ne tarnybos metu neuniformuoto blaivaus Kauno apskr. VPK Kauno m. Dainavos PK Veiklos skyriaus vyresniojo tyrėjo T. M., sukdamas į kiemą, kliudė šaligatviu ėjusią 30-ies metų moterį, kuri dėl nugaros bei rankos sumušimų gydoma ambulatoriškai.

Tiek pėstieji, tiek vairuotojai raginami būti itin atidūs kelyje.


Šiame straipsnyje: nelaimė Kauneeismo nelaimėpartrenktas pėsčiasisavarija LT

NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
CHE, š. nauda iš tų Kero rombų.

zigmas

zigmas portretas
Esu vairuotojas nuo 1952 metų daug nuvažiavau kilometrų visokiais keliais ir gatvėmis,bet kokia dabar yra betvarkė pėsčiųjų elgsena gatvėse, perėjose nebuvo.Niekas nesisaugoja transporto priemonių bet kurioja vietoja.Ir kodėl taip įvyko.Mano atsakymas ,kad transporto ministerijos išminčiai sudarė tokias eismo taisykles,kad pėstieji turi didesnį pirmumą , bet kurioje judėjimo dalyje.Konkretus pavyzdys ,štai eina jaunuolė perėje, o rankoj prie ausies mobilus telefonas ir štai kitas pavyzdys vairuotojas važiuoja gatve nesvarbu perėja ar gatvė mobilus telefonas prie ausies dėmesys nukreiptas į pokalbį ir rezultatas aiškus .Ir dar vienas pastebėjimas ereliai lekia be atsakomybės nes turi draudimo polisą ir tai be atsakomybės lekia vistiek sumokės draudimas.O jai būtų draudimas tik už tai sumoka jeigu esi ne kaltas, draudimas nemoka nei vienam nei kitam jai pažeidei eismo taisykles

Pirmam asilui komentatoriui

Pirmam asilui komentatoriui portretas
Pabandyk pavaikščiot kauno gatėvimis kitaip karksėsi
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių