Quantcast

Linksmakalnyje po avarijos rastas visiškai girtas „Audi“ ekipažas: kuris vairavo – neprisipažįsta

  • Teksto dydis:

Kauno policija praneša apie pirmadienio rytą girtus vairavusius asmenis. Viena neblaivi vairuotoja partrenkė žmogų, kitas automobilis, kuriame buvo girta trijulė, nuvažiavo nuo kelio ir rėžėsi į medžius.  

Pasak Kauno policijos suvestinės, balandžio 19 d. apie 7.50 val. Kaune, Archyvo g., automobilis „Honda“, vairuojamas neblaivios 57-erių moters kliudė stovintį automobilį „Subaru“ ir 88-erių moterį, kuri pristatyta į gydymo įstaigą.

„Honda“ vairuotojai nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 1,76 prom.

Tą pačia dieną apie 10.35 val. Kauno r., ties Linksmakalnio k., nuo kelio nuvažiavo ir į medžius atsitrenkė automobilis „Audi“.

Nustatyta, kad transporto priemonėje važiavo trys neblaivūs asmenys: du vyrai (gim. 1985 m. ir 1995 m., nustatytas 1,90 prom. ir 2,35 prom. neblaivumas) ir moteris (gim. 1984 m., nustatytas 2,60 prom. neblaivumas).

Pareigūnai aiškinasi, kas vairavo automobilį.

Portalas primena, kad vairuotojai, kuriems nustatytas didesnis nei 1,5 prom. girtumas yra traukiami baudžiamojon atsakomybėn. Už tai gresia bauda nuo 579 iki 868 eurų su teisės vairuoti transporto priemones atėmimu nuo 2 iki 3 metų arba administracinį areštą nuo 10 iki 30 su teisės vairuoti transporto priemones atėmimu nuo dvejų iki trejų metų.


Šiame straipsnyje: girtas vairuotojasgirta vairuotojarėžėsi į medžiuspartrenkė žmogųavarija LT

NAUJAUSI KOMENTARAI

Linksmakalnyje po avarijos rastas

Linksmakalnyje po avarijos rastas portretas
gyrtas pererastas.... kuris jam y ,,tuza ,, be vazeLYno ,,,yvairavo neprisipazysta

Rūta

Rūta portretas
Jei neprisipažįsta - bausti visus. Tada manau greitai išsiaiškins kas kaltas.

Receptas

Receptas portretas
Reikėtų sodint į rimtesnę cypę,ir žymiai daugiau nei 30 parų,ir kad ten paauklėtų pagal vidaus taisykles.Tikrai kad sumažėtų vairapijokų.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių