Quantcast

Žinoma kaunietė sugalvojo, kaip nepargriūti ant slidžių šaligatvių

Kaunietė Bella Shirin sugalvojo būdą, kaip dėl patižusio sniego ant slidžių šaligatvių jaustis saugiai. Ant žieminių batų moteris užsimovė tinkliuką, paprastai maunamą ant medicininių tvarsčių.

Kaunietė paaiškino vaistinėje perkanti ketvirto dydžio tinkliuką – toks esą pakankamai platus, kad būtų galima užmauti ant moteriško žieminio bato. „Gražu ar negražu, dabar nesvarbu. Taip man visai neslidu“, – džiaugėsi projekto „Kaunas 2022“ ambasadorė.

Ji prisipažino gatvėje sulaukianti keistų žvilgsnių ir klausimų, galbūt tai – nauja mada. „Kai paaiškinu žmonėms, jie sako, kad tai – gera idėja, kad ir patys tai išbandys“, – paaiškino Bella.

Žinia apie šį išradimą moteris pasidalino feisbuke. „10 balų iš dešimties! Koks išradimas! Tik įdomu, kiek ilgai laikosi nesuplyšę tokie saugikliai?“ – klausė viena iš komentatorių.

B. Shirin atsakė, kad tinkliukas laikosi porą dienų, paskui jį reikia keisti, nes suplyšta. „Va, jei koks verslininkas pagamintų neplyštantį tinkliuką, tai ir žmones apsaugotų, ir užsidirbtų“, – žinoma moteris vylėsi, kad ši idėja sudomins verslininkus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nezinau

nezinau portretas
kas ta "zinoma" senole,taciau verta isigyti batus su padoriais padais,o ne pigius "pensininkus":)

Žemyna

Žemyna portretas
Kaip ilgai jos laiko? Juk tinkliukas pasiutusius pinigus kainuoja

šiaip

šiaip portretas
su tom vadinamom katėm įėjus į parduotuvę, kur yra plytelių danga, užsimušt gali, nes labai slidu.Kaskart juk tų kačių nenusiiminėsi...
VISI KOMENTARAI 30

Galerijos

Daugiau straipsnių