Quantcast

Žiemos šalčius nugali kalėdinė magija: prie Kauno eglutės – šypsenos ir klegesys

  • Teksto dydis:

Lauke spaudžiančio šaltuko nepabūgę kauniečiai penktadienį dienos šviesoje grožėjosi beveik prieš savaitę įžiebta pagrindine Kauno Kalėdų eglute. Ji šiemet spinduliuoja ypatinga šiluma. O argi gali būti kitaip, kai šakose plazdena vasarą primenantys įvairiaspalviai drugeliai?

Gruodžio 3-iąją Kauno Rotušės aikštėje apsilankęs portalo kauno.diena.lt fotoreporteris sutiko čia daugybę žmonių. Visų jų akys krypo į miesto žaliaskarę ir aplink, stikliniuose kupoluose, įsikūrusį Kalėdų miestelį.

Nemaža dalis lankytojų ne tik grožėjosi čia plevenančia šventine aura, bet ir stabdė stebuklingas akimirkas fotoaparatų ar telefonų blykstėmis.

Penktadienį Rotušės aikštė buvo pilna gyvybės, pripildžiusios aplinką gera nuotaika klegesiu bei šypsenomis, kurias vienas kitam dalijo ir vaikai, ir suaugusieji.

Čia pastebėtas ir iš savo rezidencijos išžengęs ilgabarzdis Kalėdų senelis raudonu kostiumu, aplinkiniams šypsojęsis net akimis. 

Užsukti į stebuklingą Kalėdų sodą Kauno senamiestyje tikrai verta ir dieną, ir vakare, kai pagrindinė miesto žaliaskarė nušvinta tūkstančiais lempučių, paversdama atmosferą dar labiau magiška.

O, kad žiemos šaltukas ne kąstų, o šildytų, čia pat veikia ir kalėdinis paštas, iš kurio galima išsiųsti šilčiausius linkėjimus! 

„Pradžiuginti savo artimuosius itin paprasta: pasiimkite nemokamą atviruką iš aikštėje esančių kupolų, pasirašykite, nurodykite gavėjo adresą ir įmeskite atvirlaiškį į pašto namelį prie Kalėdų senelio rezidencijos“, – apie tai, kad kiekvienas gali pradžiuginti mylimus žmones šiltais žodžiais, kuriuos perduos Kalėdų Senelio nykštukai, prieš kurį laiką priminė miesto savivaldybės atstovai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Merė kur druska ?!

Merė kur druska ?! portretas
Kiemai ir šaligatviai pavirto čiuožyklomis. Kaune paeiti neįmanoma!

lukka

lukka portretas
Įveikėme atstumą nuo funikulieriaus per aleksoto tiltą iki eglutės. valioooo.gyvi be lūžių. Ir kam tuos šaligatvius valyti-pandemija, sėdėt turim namuose. o gal Matijošaitis žvyro su druska pinigus išleido ant eglutės. grožio jau nemačiau nes blyn kaip kelenus nuo gauburuotų aledijusių šaligatvių skaudėjo.

Kad dar

Kad dar  portretas
Tų šalčių nebuvo...
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių