Quantcast

Zapyškyje – penktasis olimpiečio ir Kauno rajono mero globojamas bėgikų turnyras

Antradienį Kauno rajono savivaldybėje apsilankius Lengvosios atletikos asociacijos (LLA) prezidentui Danieliui Kupriui ir šios organizacijos valdybos pirmininkui Algirdui Maldūnui sutarta, kad Zapyškyje vyks penktasis olimpiečio K. Orento ir Kauno rajono mero Valerijaus Makūno globojamas bėgikų turnyras.

Padėkoję už sėkmingą ligšiolinį bendradarbiavimą, svečiai įteikė atminimo medalius rajono merui Valerijui Makūnui, vicemerui Pauliui Visockui ir savivaldybės Sporto poskyrio vadovui Arūnui Talalui. Kartu aptarti ir artimiausi renginiai, kuriuos organizuos bendradarbiavimo partneriai.

LLA ir Kauno rajono savivaldybė jau penktus metus rengia masinius bėgimo turnyrus, kuriuose dalyvauja šimtai moksleivių iš Kauno, Vilniaus, Kaišiadorių rajonų, kitų Lietuvos vietų. Bėgikai suskirstomi pagal amžiaus grupes, jiems parengiamos įvairių nuotolių trasos. Pagerbti geriausių bėgikų atvyksta ne tik šventės globėjai – Kauno rajono meras V. Makūnas bei Tokijo olimpietis Kęstutis Orentas, bet ir dukart olimpinė čempionė Angelė Rupšienė, daugkartinis Europos svarsčių kilnojimo čempionas, kiti žymūs sportininkai, turnyro rėmėjai.

Anot Kauno rajono savivaldybės atstovų, tokie bėgimo turnyrai jau vyko Raudondvaryje, Kulautuvoje, Kačerginėje bei Garliavoje. Šių metų rugsėjo 25 dieną didelę bėgimo šventę ketinama surengti Zapyškyje. Lengvosios atletikos asociacijos vadovas D. Kuprys pasiūlė į šventės programą įtraukti ir žmonių su negalia varžybas.

„Sporto renginį galėtume paįvairinti ir kultūrine programa, supažindintume vaikus su Zapyškio miestelio ir atgimusios Šv. Jono Krikštytojo bažnyčios istorija“, – sumanymą aiškino V. Makūnas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Cha

Cha portretas
Tai reikia rengti Zapyskije, nes stadioną isbetonavo, o renginių niekada cia nebuvo. Galės atrakinti sidabrinį wc. O precedateliui - ir pereinamąją vėliava reik būtinai

H2O

H2O portretas
Zapyškyje matyt vien mergaitės.Berniukų nėra.Liūdna.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių