Quantcast

Vyrai gatvėje gėrė, užmigo ir apsišlapino

Kauno gatvėse vis dažniau matyti degradavusių piliečių, kurie geria, miega ir šlapinasi kur tik užsimano. Trečiadienio popietę M.Romerio gatvėje miegojo net keturi alkoholio padauginę vyrai.

Du vidutinio amžiaus vyriškiai miegojo K.Baršausko ir M.Romerio gatvių sankirtoje, prie pat vaistinės. Jie atrodė gerokai prisivaišinę – vienas vyrukas, išsitiesęs ant betoninio luito, buvo išgėręs ir šalia numetęs pigaus vyno butelį, o jo draugas snaudė sėdėdamas. Pastarasis vyno iki dugno dar nebuvo ištuštinęs.

Gulinčius piliečius kelis kartus garsiai paraginau keltis, tačiau jie neišgirdo. Tikriausiai juos prižadintų nebent riaumojantis tankas.

Nuo gulinčio neblaivaus vyro stipriai dvokė – jis buvo apsišlapinęs.

Dar du girti vyrai snaudė prie M.Romerio gatvės pastato, kuriame anksčiau buvo įsikūrusi policijos nuovada. Juos bandė pažadinti pro šalį ėjusi moteris, bet nesėkmingai. Vienas iš „pavargusiųjų“ pakėlė galvą, tačiau tuoj pat garsiai užknarkė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Kasperavičiaus straipsniai tai jėga. Va šis žmogus tai talentas, nuolatos rašo labai įdomius straipsnius apie valkatas, turginius ir t.t. Žurnalistų sąjungos pirmininkas jis turėtų būti.

Viliuje

Viliuje portretas
Socialinė tarnyba“ Informuoja ir konsultuoja Vilniaus miesto gatvėse elgetaujančius ir valkataujančius žmones apie jiems priklausančias socialinės priežiūros paslaugas

ot tai naujiena

ot tai naujiena portretas
matyt nevietinis gyventojas,kad dyvinasi šiais benamiais,nes visi vietiniai gyventojai juos žino.Tai vietinė fauna :)
VISI KOMENTARAI 46

Galerijos

Daugiau straipsnių