Quantcast

Visame Kaune – magiškas Kalėdų dvelksmas (nuotraukų galerija)

  • Teksto dydis:

Kauno eglutė įžiebta, centrinės gatvės papuoštos, tačiau kalėdinę nuotaiką kuria ir patys gyventojai bei verslai. Pavaikštinėjus miesto gatvėmis galima atrasti jaukių nykštukų, patogiai įsitaisiusių languose, rankų darbo kalėdinių vainikų ir kitų šventinių dekoracijų.

Šventėms ruošiasi visas miestas. Štai vieni prekybininkai vitrinose papuošė eglutę, padabino ją spalvotais burbulais. Pas kitus languose praeiviams moja Kalėdų Senelis ar laimina nutūpęs angelas.

Kai kurie verslininkai iš lauko papuošė savo erdves, pakabino girliandų, pripynė kalėdinių vainikų bei eglišakėmis apkarstė įėjimus. Laisvės alėjoje galima net prie Kalėdų Senelio rogių nusifotografuoti. Prie kito prekybos centro lankytojus pasitinka šviečiančios meškos.

Justinos Lasauskaitės nuotr.

Yra net kelios vietos, kur kauniečius ir miesto svečius džiugina papuoštų eglučių parkelis. Vienas tokių – prie Kauno miesto savivaldybės, kitas – Vilniaus gatvėje. Būtent šia Senamiesčio arterija visi kviečiami keliauti iki pagrindinės Kauno kalėdinės puošmenos – Rotušės aikštėje stovinčios M. K. Čiurlionio paveikslų motyvais puoštos eglės.

Dažnas praeivis traukia telefonus ir stengiasi padaryti kalėdinius atvirukus primenančias nuotraukas. Tokių akimirkų fone – ir geltonos spingsulės, ir supakuotos dovanos ar eglišakių arkos. Tad ir mes kviečiame pasigrožėti šventiškai pasipuošusiu Kaunu, pasisemti gerų emocijų, o gal atrasti ir kokių idėjų, kaip kalėdiniu laikotarpiu pasipuošti ir savo namus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kaunietis

kaunietis portretas
Myliu Kauna.

Wika

Wika portretas
Labai gražu ir šventiška. AČIŪ tiems, kurie pasistengė

Gintelis

Gintelis portretas
Pasakiski vaizdai,smagu ziureti i toki ispuosta savo miesta :)
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių