Quantcast

Virš Vilniaus, Kauno ir Klaipėdos miestų vyks sraigtasparnių treniruotė

  • Teksto dydis:

Virš Vilniaus, Kauno ir Klaipėdos miestų vyks Lietuvos kariuomenės bei sąjungininkų sraigtasparnių treniruotė, antradienį pranešė kariuomenė.

Bendros Lietuvos kariuomenės ir Vokietijos Bundeswehro pratybos, per kurias skraidys sraigtasparniai, vyks spalio 30–lapkričio 19 dienomis.

Anot kariuomenės, skrydžiai vyks visoje Lietuvoje, tačiau dažniausiai skrendančius sraigtasparnius galės išvysti ir girdėti Vilniaus, Kauno, Klaipėdos miestų gyventojai, jie bus atliekami žemame aukštyje.

Praėjusią savaitę treniruotę surengė NATO oro policijos naikintuvai, jie skraidė virš Šiaulių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

vvv

vvv portretas
o nuotraukoj svetimi sraigtasparniai. o savu jau ir neturime. liko pora organams gabenti ir va tau sraigtasparniu pratibos.

lanzbergo KGB - LAUK!

lanzbergo KGB - LAUK! portretas
jankiai treniravosi issivezti padugnes lanzbergistus Lietuvos naikintojus! ziurekit kad nesviltu subines !

trumpai

trumpai portretas
kada pradės veikt normalus civilinių lėktuvų susiekimas kaip tarybiniais laikais bent jau tarp tų trijų minimų miestų (Vilniaus,Kauno , Klaipėdos)? Mokesčių mokėtojai jau senai yra pastatę visuose tuose miestuose brangius oro uostus , bet kokia nauda? Poniutėms į Briuxselį , Taivaną , Paryžių/Londę ,ar subinę pasvilint į Tailandą , Ispaniją ? O kur pačių tikrųjų mokesčių mokėtojų interesas? Ten pat kur ir Seime ,kur jis aplamai net teoriškai nėr atstovaujamas? Gal laikas keist tvarką iš esmės?
VISI KOMENTARAI 23

Galerijos

Daugiau straipsnių