Quantcast

Vilijampolėje – eismo ribojimai: uždaroma Linkuvos gatvės dalis

  • Teksto dydis:

Nuo kitos savaitės pradžios Vilijampolėje vietomis gali formuotis automobilių spūstys, nes uždaroma dalis Linkuvos gatvės. Transporto srautas bus nukreipiamas kitomis gatvėmis.

„Pirmadienį dėl remonto laikinai uždaroma Linkuvos gatvės atkarpa tarp Ariogalos ir Panerių gatvių. Čia numatyta atnaujinti važiuojamąją dangą ir apšvietimą. Sutvarkytą prastos būklės kelią papildys nauji pėsčiųjų bei dviračių takai.

Kelininkams pradėjus darbus, vairuotojams rekomenduojama rinktis apylankas Neries krantine ir Sąjungos gatve. Susisiekimas pačioje Linkuvos gatvėje bus užtikrintas tik vietos gyventojams“, – skelbia Kauno miesto savivaldybė.

Nurodoma, kad dėl prasidėsiančių darbų savo maršrutus koreguos ir viešasis transportas – Ariogalos gatvės stotelė bus perkelta į A.Kriščiukaičio gatvę, o Sąjungos aikštės – į Panerių gatvę.

„Darbus planuojama užbaigti kitų metų pavasarį“, – apie tai, kad eismas bus ribojamas ne vieną mėnesį, pranešė miesto atstovai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

arestovic

arestovic portretas
vis tiek, tai nepateisina visų Matijošaičių veiksmų žudant ukrainiečius ir jų vaikus, remiant rusų armiją, finansuojant kūdykių prievartautojus ir žudikus... jūs Matijošaičiai jau niekada nenusiplausit kūdykių kraujo nuo savęs

infraekspertas

infraekspertas portretas
Tai čia darys tuos 2 žiedus ir pravažiavimą po Neries tiltu,kur citify rodo,ar eilinis palopymas?

Jonas

Jonas portretas
Manau daug daugiau būtų padaryta,bet turbūt trūksta darbo jėgos geros ir pinigų.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių