Quantcast

Viena lankomiausių vietų Kaune gimtadienio proga savaitgalį dovanoja nemokamus koncertus

  • Teksto dydis:

Šį savaitgalį viena lankomiausių ir populiariausių vasaros vietų mieste „Pilies sodas“, „Kauno vasaros terasa“ ir naktinis klubas „TABOO“ švęs savo 9-tąjį gimtadienį. Šia proga birželio 9 ir 10 dienomis kauniečiams ir miesto svečiams dovanoja du nemokamus koncertus. Nuo miesto neatsiejama ir jau 9 metus lankytojus džiuginanti „Kauno vasaros terasa“, „Pilies sodas“ ir „TABOO“ klubas ruošiasi įspūdingam savaitgaliui.

Po ilgos pertraukos į „Pilies sodo“ ir „Kauno vasaros terasos“ sceną sugrįžta lotynų pop roko „RIOS“ projektas.

Pagrindinis grupės vokalistas Daniel RIOS – nuostabus, charizmatiškas atlikėjas, gimęs Meksikoje, tad Lotynų Amerikos muzika – jo kraujyje. Tai lotyniško „pop rock“ stiliaus atstovas, kuris taip pat yra ne vienos dainos autorius. Jis ne tik dainuoja, bet tuo pačiu nuostabiai bendrauja su publika, jaučia ją ir atiduoda visą save. Prie Daniel RIOS scenoje su elektrine gitara jungiasi iš Pietų Amerikos, Venesuelos kilęs Ralph Korsakas. Taigi laukia dar ypatingesnis vakaras ne tik susirinkusiems „Pilies sodo“ svečiams, tačiau ir patiems atlikėjams – šis vakaras taps RIOS grupės debiutu scenoje. Laukia ypatingai karštas ir nuostabiais garsais užpildytas vakaras.

Penktadienį muzikiniu fonu nuo 19 valandos iki koncerto ir po jo už pulto rūpinsis didžėjai G-SPOT DJ’s.

Po linksmo penktadienio, gimtadienio šventė tęsis ir šeštadienį.

Soliniame vieno populiariausių saksofonistų Lietuvoje Tomo Čiukausko, dar kitaip „Tomas Sax“,  koncerte skambės autorinės kompozicijos bei originaliai interpretuoti pop kūriniai. Atlikėjas pažada gaivų ir energingą koncertą.

Šeštadienį muzikiniu fonu nuo 19 valandos iki koncerto ir po jo už pulto rūpinsis didžėjus MATTO.

Atėjus vidurnakčiui, abiejų koncertinių dienų šventė kelsis į „TABOO“ klubą, kur galėsime išvysti vienus geriausių Lietuvos didžėjų G-SPOT DJ’s bei kitą, ne mažiau populiarų, didžėjų MATTO. O šeštadienį „TABOO“ scenoje koncertą surengs nuostabaus balso savininkė Eglė Jakštytė. „TABOO“ merginų šokėjų komanda taip pat šia proga paruošusios įspūdingus pasirodymus.

„Menui, kultūrai, muzikai“, – tokiu šūkiu „Pilies sodas“, „Kauno vasaros terasa“ ir „TABOO“ pradės švęsti savo gimtadienį ir kviečia visus paminėti jį drauge.



NAUJAUSI KOMENTARAI

pus-kauniui

pus-kauniui portretas
Perinčius paukštelius jau išvaikėt, toliau siūlot deportuoti ramybės trokštančius... O su kuo liksite, mankurtai?

Expert

Expert portretas
Pasaulio sveikatos organizacija nurodo triukšmo padarinius sveikatai: pažeidžia klausą, sutrikdo miegą, skatina streso hormonų išskyrimą, kelia nepasitenkinimą, turi įtakos kalbos suvokimui ir neigiamai veikia mokymo procesą, protinių užduočių atlikimą, socialinę elgseną. Triukšmas trukdo darbui, poilsiui, neigiamai veikia žmonių sveikatą. Triukšmo poveikis organizme kaupiasi ir visų pirma pakenkiama nervų, kraujotakos, virškinimo sistemoms, labai susilpnėja imuninė sistema. Visa tai vyksta dar iki klausos sutrikimo atsiradimo ir dažnai klaidina gydytojus nustatant daugelio sunkiai gydomų ligų priežastis. Pažeidžia centrinę nervų sistemą, dėl to dažnai skauda galvą, blogėja atmintis, greičiau pavargstama. Į triukšmą reaguoja širdies ir kraujagyslių sistema.

o

o portretas
butu geriau kad savautgaliais griztu /duokim garo/ tik gaila kad AA be Stasiuko kuris su Loreta buvo sio renginio ikvepejai grizkim prie tautos saknu ir puoseleimo lietuvybes kuria parazytine euromaidan invazija nor sunaikint kas vykdoma tu barzdotu juodai skrybeletu padaru priemonem svetymu rankomis ir tai turi baigtis -;;-;;-;;-;;-;;-;;-;;-;;-;;-;;-
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių