Quantcast

Vasaros sezono prekių išpardavimas: ką įsigyti rekomenduoja stilistai?

  • Teksto dydis:

Mados ir stiliaus ekspertai teigia, kad šią vasarą ant mados podiumų karaliauja XX amžiaus paskutinio dešimtmečio ir šio amžiaus pirmojo dešimtmečio mados tendencijos. Jas galima išvysti ir pasaulio mados sostinių gatvėse. Šiuolaikinė mada demokratiška, todėl nieko nebestebina, kad šią vasarą tikrų stileivų spintose galima rasti ne tik prieš keliasdešimt metų populiarumo viršūnėje buvusių stiliaus derinių, bet ir XIX amžiaus pradžios Londono aukštuomenei būdingų akcentų.

„Šiuolaikinė mada dėkinga – rekomenduojama būti drąsiems, eksperimentuoti spalvomis, raštais, tarpusavyje derinti iš pirmo žvilgsnio nesuderinamus skirtingų laikotarpių drabužius. Be to, lietuviškos vasaros orai permainingi, todėl itin tinkami įvairiems mados eksperimentams ir drabužių deriniams. O ir laikas tam tinkamas – vasara tik įpusėjo, o prekybos ir laisvalaikio centro „Mega“ lankytojus jau pasitinkame vasaros sezono prekių išpardavimu ir iki 50 proc. siekiančiomis nuolaidomis. Pirkėjus džiuginame ne tik nuolaidomis, bet ir dovanomis, nes išleidusieji bent 75 eurus kviečiami švęsti vasaros išpardavimo karnavalo „Megos“ centrinėje aikštėje ir laimėti puikius prizus. Taigi kuriame gerą nuotaiką ir tiems, kurie nori atnaujinti savo drabužių spintą ar susikurti naują įvaizdį pernelyg neišlaidaudami, sakome: kada, jei ne dabar, pats metas tai padaryti“, – sako prekybos ir laisvalaikio centrą „Mega“ valdančios bendrovės „Baltic RED“ rinkodaros vadovas Laimis Binderis.

Kad leistis į stiliaus eksperimentus ar stilingų vasariškų derinių paieškas būtų lengviau, Kauno prekybos ir laisvalaikio centro „Mega“ stilistų komanda paruošė keletą patarimų, ko rekomenduojama dairytis parduotuvių vitrinose.

Laimis Binderis. „Megos“ nuotr.

Drąsioms – ultra mini sijonas ar tinklinė suknelė

Norinčioms sukurti drąsų vasarišką įvaizdį pravartu įsigyti plisuotą ultra mini sijoną, primenantį mokyklinę uniformą. Stilistai teigia, kad madingiausias jis žemu liemeniu. Vasarą leidžiančioms biure rekomenduojama rinktis midi ilgio plisuotą sijoną. Stilingą vasaros įvaizdį padės sukurti ir tinklinės pintos, megztos ar nertos suknelės bei kelnės. Derinant su šį sezoną itin populiariomis šlepetėmis su platforma, toks drabužis puikiai tiks keliaujant į paplūdimį, o apsiavus aukštakulnes basutes su masyvia platforma, juo jau bus galima pasipuošti vakarui mieste. Vasaros karščius lengviau padės ištverti ne tik tinklinės, bet ir laisvos, pečius apnuoginančios suknelės be petnešėlių.

Romantinis įvaizdis kaip iš filmo

Norinčioms sukurti romantišką vasaros įvaizdį, stilistai rekomenduoja prisiminti didelio populiarumo sulaukusį serialą „Bridgerton“ – šią vasarą madingos lengvos, iš karto nuo krūtinės platėjančios, pūstų rankovių, pastelinių spalvų suknelės atrodo lyg nužengusios iš šio filmo. Tokios suknelės stilingai atrodys tiek trumpos, tiek iki kelių, tiek siekiančios žemę. Stileivų spintose šią vasarą rasite ir pūstų rankovių palaidinių.

Kelnės – žemu liemeniu, plačios ir ilgos

Toms, kurios savo drabužių spintą norėtų papildyti kelnėmis, pravartu jų ieškoti ilgų, platėjančių, lengvai krintančių ir žemu liemeniu. Jos puikiai derės su glaustinuke, patrumpinta ir prigludusia palaidine ar priešingai – padidintais marškiniais ir švarku. Renkantis tokias kelnes, pagrindiniu kriterijumi išlieka patogumas.

Skarelė – universalus vasaros aksesuaras

Ryškiaspalvė įvairių raštų šilkinė skarelė gali pagyvinti kuriamą įvaizdį. Skarele šią vasarą puošiamas ne tik kaklas – ji naudojama vietoj diržo, kaip galvos apdangalas ar pinama į plaukus.

Nuo didžiulio pirkinių krepšio iki mikrorankinės

Mėgstate rankinėse nešiotis visą savo turtą? Dabar – Jūsų laikas, nes šį sezoną itin madingos masyvios, talpios, pirkinių krepšius primenančios rankinės. Jos gali būti odinės, medvilninės ar drobinės. Iš pasaulio mados sostinių gatvių jau kelerius metus nedingsta ir iš vytelių ar virvelių pintos rankinės. Anksčiau pintos rankinės atrodė tinkamos tik atostogoms prie jūros, tačiau dabar jos laikomos neatsiejamu stilingos vasaros aksesuaru mieste. Šios vasaros mada turi ką pasiūlyti ir toms, kurioms rankinėje turi tilpti tik tokie būtiniausi daiktai kaip telefonas, raktai ar lūpdažis, – jos stilingos bus pasirinkusios mikrorankines.

Spalvos: pastelinės ir ryškios

Šios vasaros paletėje – neutralios pastelinės ir ryškios sodrios spalvos: švelniai rožinė, kreminė, dangaus mėlyna, mėlynai violetinė, šalavijų žalia, levandų žydra, ryškiai rožinė, apelsino oranžinė, smaragdinė žalia, neoninė geltona. Belieka išsirinkti, kokia spalva ar jų derinys Jums tinka labiausiai, ir mėginti kurti netikėtus vasariškus derinius.

Daugiau vasaros naujienų: www.mega.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ernestas.

Ernestas. portretas
Melas. Sustiprinti Vilniaus egzistuojančio organo vadovybę, kuri turėtų nuolatinį ryšį su užsieniu, iš jo gautų materialinę ir moralinę paramą vedami kovai prieš priešą. Lietuvos Respublikos Kauno vpk, Petras Luomanas, Aleksas Varna, Rytis Mykolas Račkauskas, Sandra Valikonienė, Tomas Jukna, Aušrys Valkūnas, Ramūnas Drakšas. Danguolė Šermukšnienė, Vepštas, Radvanskis, Karaliūnas, Baltrūnas, Vaicekauskienė, R. Grybienė, Grybė, G. Vilkienė, S. Bieliauskaitė, K. Jasiukaitis, E. Šidlauskas, S. Palionienė, V. Baranauskienė, J. Gelumbauskas, Vingrys, N. Grunskienė, A. Usevičienė, I. Švederauskas, Mažylis, Valantinas, Trepekas, V> Krikščiūnas, D. Gruodienė, Meidus, Bagdonavičius, Algirdas Gaputis, N. Aukštolienė, Šimanauskaitė, Z. Janavičiūtė, Gražienė, Diktanas, E. Lapinskas, R. Bobinas, Parnavas, kiti slepiantys. Všį Ernmar Respublika. 1.2 procento gyventojo paramos 2022 metų forma. Luminor LT2940100551005573106. Direktorius, Ernestas Marcinkevičius. Atžvilgiai.

xxII amziaus ekspertas

xxII amziaus ekspertas portretas
rekomenduoju isigyti iskart xxl dydzio vibratoriu, nes platus galas ira sio sezono mada, na o is drabuziu tai stringus, kad matitusi jusu galinis pasididziavimas
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių