Quantcast

Valdininkų komandiruotes į Italiją narplioja STT agentai

Specialiųjų tyrimų tarnyba (STT) aiškinasi, ar Kauno savivaldybės tarnautojai neklastojo dokumentų, nurodydami netikslias renginio datas, taip pailgindami savo komandiruotę, kurios išlaidos buvo padengtos iš miesto biudžeto.

STT tyrimą pradėjo po "Kauno dienos" publikacijos apie įtarimų sukėlusią Kauno savivaldybės Investicijų ir strateginio planavimo skyriaus vedėjo Vyginto Grinio ir jo pavaduotojos Sonatos Senkienės išvyką į Italijoje esantį Bolcano miestą.

"Laukiame šio tyrimo rezultatų, tada paaiškės, kokį sprendimą priimsime", – sakė Kauno savivaldybės administracijos direktorius Dainius Ratkelis.

Kaip rašė "Kauno diena", V.Grinis ir S.Senkienė prašyme išleisti į komandiruotę nurodė, kad seminaras Bolcane vyks nuo rugsėjo 21 iki 23 d., tad išvykti į Italiją jie esą turintys 20 d. ir grįžti 24 d. Išlaidų sąmatoje tarnautojai paprašė skirti dienpinigių už keturias dienas ir pusę jų už penktąją dieną, taip pat apmokėti automobilio nuomą. Tarnautojams iš biudžeto už kelione į Italiją buvo išmokėta 6 054 litų.

Prie prašymo skyriaus vadovai pridėjo ir renginio programą. Organizatorių internete paskelbtoje darbotvarkėje buvo nurodoma, kad seminaras vyko ne tris dienas, o tik vieną, rugsėjo 23 d.



NAUJAUSI KOMENTARAI

lerva

lerva portretas
o kada nustate koki lesu issvaistyma savivaldybej?

Narpliojimui

Narpliojimui portretas
Senokai grupuotė narkomanų, kontrabandininkų ir pedofilų rėmėjų su pavardėmis mil.us ar m.liūtė, miliu.ienė siautėja nevaržomai; teisėsauga nestabdo jų, netaiko net prevencijos, grupelė turi sektos principu gyvenančių narių - kergiasi tarpusavyje, narkomanai; asocialūs, jų tarpe daug transvestitų, žalą daro visai ES, TSRS jau nusiaubė, dabar link vakarų traukia jų tinklas. Jų tikslas išlaikyti iškrypėlišką gyvenimo būdą, pažiūros amoralios, žmonėms nesuvokiamos, toleruoja tėvo ir dukros kergimą, kitus iškrypimus, eksperimentuoja kryžmindami žmones su kiaulėmis, kitais gyviais - tai ištisa gauja išsigimėlių. Nesuprantamai kliedi apie amžiną jaunystę ir panašiai, jų tarpe arba homoseksualūs, arba pedofilai, yra muzikantų. Labai liogoti ir apsigimę.

neblogai

neblogai portretas
reiktų visas išlaidas bent už tris metus paskelbti kiek šitų ponų kelionėms išleido pinigų iš biudžeto, ir dar prie kelionių algas jiems mokėjo kai už darbą.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių