Quantcast

Vaišvydaviškis: esame užmaitinti pažadais

Centrinė Vaišvydavos gatvė – pilna duobių. Neapsikentę gyventojai jas ėmė… betonuoti.

„Masė sugadintų automobilių. Netoliese gyvenu ir matau, kaip stovi pakelėse pradurtomis padangomis. Duobės pažymimos ženklais, bet jie – tik laikina išeitis“, – sakė vienas vietinių.

Netoli duobių gausos – dar vienas neveiklumo, gyventojų teigimu, įrodymas. Nulūžo pakelėje augęs, bet ilgus metus džiūvęs medis.

„Nuvirto savaime. Gerai, kad be pasekmių, nes augo prie šaligatvio“, – pasakojo vienas vaišvydaviškių. Vieta – judri, nes šalia yra parduotuvė „Maxima”.

Skaitytojo nuotr.

Anot jo, gatvė jau daugiau kaip penkerius metus įtraukta į pilnai rekonstruojamų gatvių sąrašą. „Esame užmaitinti pažadais“, – teigė gyventojas, pridūręs, kad rekonstrukcijos projektas yra su dviračių takų įrengimu, komunikacijų keitimu.

Kauno miesto savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis  portalui kauno.diena.lt nurodė, kad Piliakalnio g. rekonstrukcija 2024 - 2025 metais neplanuojama.

Skaitytojo nuotr.

„Tačiau atsižvelgdami į blogėjančią gatvės būklę, šiuo metu Piliakalnio gatvėje vykdome asfaltbetonio viršutinės dangos atnaujinimo darbus. Gyventojai patys neturėtų tvarkyti važiuojamojoje dalyje atsiradusių duobių. Jų remontą gatvėje gali atlikti tik kvalifikuota įmonė, naudodama gatvių remontui skirtas medžiagas“, – teigė vedėjas.


Šiame straipsnyje: VaišvydavaPiliakalnio g.gatvėkelio dangaduobėsskaitytojo naujiena

NAUJAUSI KOMENTARAI

SS

SS portretas
Visi pinigai sueis ant paminklo brazauskui

Kaune

Kaune portretas
gatvių remontas vyksta kitaip, nei normalioje šalyje: Panemunėje, netoli troleibusų apsisukimo jau du mėnesiai" normali," aštriais kraštais duobė...viskas gerai. Pastatė lentą su atšvaitais--darbas atliktas. Tas pats Šiaurės prospekte: netoli radaro vieną duobę užprosijo, šalia tuoj atsirado kita. Ir ką ? Ir nieko. Du mėnesisi. Net lentos su atšvaitais nėr...Valio savivaldybei.

franjo

franjo portretas
Sutinku 100% , ten pavojinga gatvė, siaura ir dar stiklų pridaužyta. Balandžio mėn. iš ten grįžau su perdurta padanga. Be to yra padangų savartynas dauboje dešinėje pusėje tarp Zuikinės ir 5-to forto.
VISI KOMENTARAI 36

Galerijos

Daugiau straipsnių