Quantcast

Vairuotojai įspėja: važiuojant nuo pajūrio link Kauno pasitinka spūstys

Ilgasis savaitgalis į pajūrį suviliojo tūkstančius žmonių, tačiau pirmadienį kelionė namo gerokai prailgės.

Vairuotojai įspėja, kad spūstys magistraliniame kelyje Klaipėda-Kaunas-Vilnius jau prasidėjo, tad reikia apsišarvuoti kantrybe.

Socialiniame tinkle „Facebook“ vairuotojai dalijasi informacija, jog automobilių spūstys nuo pajūrio Kauno kryptimi  jau prasidėjo. Maždaug apie 16 val. įkeltas įrašas ir nuotrauka liudija, jog nusidriekė ilgos automobilių eilės. Kelionę namo apsunkina ir ties Kaunu vykdomi A1 kelio platinimo darbai.

Praėjus maždaug valandai internautai pranešė, kad spūsčių nesumažėjo, tikėtina, kad jos dar tęsis, nes įprastai nuo pajūrio žmonės namo pajuda antroje dienos pusėje.

Kai kurie feisbuko naudotojai tikino, kad intensyvesnis eismas prasideda jau maždaug pusiaukelėje į Kauną. Kitas vairuotojas apie 17 val. pranešė, kad kelyje Klaipėda-Vilnius automobilių spūstys pasitiko jau 64-jame kilometre, tad kelionė iki Kauno gerokai prailgės.

Policijos pareigūnai ragina laikytis Kelių eismo taisyklių, neskubėti bei neprarasti budrumo, nes kiekviena įvykusi avarija tik didina kamščius ir automobilių eismo pralaidumą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kiesa

Kiesa portretas
Per gargzdus teikia vaziuoti

Monica Byrd

Monica Byrd portretas
Šiuo metu „Google“ kas menesi moka nuo 17 000 iki 22 000 JAV dOleriu, kad galetu dirbti internete iš namu. Aš prisijungiau prie šios veiklos prieš 2 menesius ir uždirbau 20544 $ per pirmaji šios veiklos menesi. Galiu pasakyti, kad mano gyvenimas visiškai pagerejo! Patikrinkite, ka aš darau.apsilankykite >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> w­­w­­w.W­­orkLinks3.Com

Anonimas

Anonimas portretas
Vaziavau 14-16 valanda is Sventosios į Kauną. Jokių kamščių. Net ties Mega apie 16 val nebuvo automobilių susigrūdimo. Tikriausiai reikia truputi ankščiau pajudėti
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių