Quantcast

V. Matijošaitis: didelis kaunietiškas „ačiū“ kauniečiams

Nors iki galutinių rezultatų buvo dar toli, tačiau V. Matijošaitis su bendražygiais jau šventė pergalę. „Džiugu. Meluočiau, jeigu sakyčiau, kad nesidžiaugiu“, – iššovęs šampaną sakė meras.

„Nesu burtininkas, viską palikau spręsti miestiečiams. Dėl tokio puikaus rezultato mano komandai kalti kauniečiai“, – „Vieningam Kaunui“ itin palankius rinkimų rezultatus, kurių iki pirmos valandos nakties pasirodė tik pusė, komentavo V. Matijošaitis.

Jis žadėjo Kaunui tikrai atidirbti ir dėkojo visiems balsavusiems: „Didelis didelis nuoširdus nuoširdus kaunietiškas „ačiū“ kauniečiams“.

Antrą kadenciją miestui vadovausiantis politikas teigė nebijąs koalicijų. „Patinka susitelkti, kad visi galvotų apie žmones, šeimas ir Kauną“, – dėstė V. Matijošaitis.

Nusistebėjus, kad jis ir komanda santūriai reagavo į jų atžvilgiu puikius rinkimų rezultatus, meras sakė, kad ketverius metus dirbo, o ne kalbėjo. „Ačiū Dievui, kad miestiečiai supranta, jog kai kurių darbų per metus negali padaryti“, – kalbėjo V. Matijošaitis.

Apie premjero postą, jeigu toks būtų pasiūlytas, jis teigė tikrai negalvojęs. „Ketveriems metams mane įkinkė. Būsiu Kauno meras su komanda. Žiūrėsime, kad Kaunas būtų europinis miestas. Norime pakeisti kardinaliai“, – apie planus kalbėjo meras.

Žiūrėsime, kad Kaunas būtų europinis miestas. Norime pakeisti kardinaliai.

Jis nenorėjo kalbėti apie konservatorių nesėkmę šiuose rinkimuose, tačiau pabrėžė labai gailįs liberalų. Minėjo, kad didelių pokyčių komandoje neplanuoja, tačiau tikriausiai jam teks ieškoti pamainos vicemerui liberalui Simonui Kairiui.

„Su liberalais dar susitiksime. Pradėti dideli projektai. S. Kairys įdėjo daug darbo. Visa partija negali atsakyti už vieno žmogaus klaidą“, – samprotavo V. Matijošaitis, prisiminęs Eligijų Masiulį, nutempusį liberalų reitingus į dugną..



NAUJAUSI KOMENTARAI

gerai

gerai portretas
kad išsirinkome normalų...dabar au, au au auuuuu....BET vis tiek reiks pašventus pergalę, toliau dirbti miesto labui [ ne prasčiau , kaip praeitą kadenciją ].

Bbd

Bbd portretas
Broileriniai, dabar pabučiuokit šiknon ir toliau garbinkit broilerį ir kreivasnukį

Aleksotas

Aleksotas portretas
Labai tikiuosi, kad bus atsižvelgiama ir į mažo, bet vis dėlto kauniečių išrinktos, opozicijos nuomonę ir pastabas, kad bus dirbama konstruktyviai ir kolegiškai miesto naudai.
VISI KOMENTARAI 103

Galerijos

Daugiau straipsnių