Quantcast

Treniruotės įkvėpė sukurti trumpą filmą

  • Teksto dydis:

Viešose bokso treniruotėse Dainų slėnyje dalyvavęs jaunas kino menininkas Kęstutis Jorudas neatsispyrė pagundai užfiksuoti treniruočių akimirkas ir jas sulipdyti į trumpą nuotaikingą filmuką.

„Kai į treniruotę pakvietė draugai, pagalvojau, kad toks užsiėmimas – ne man. Net negalėjau pagalvoti, kad toks sportas gali suteikti tiek daug gerų emocijų. Klubo „Nokautas“ treneriai Marius Palionis ir Vitalijus Subačius tiesiog užkrėtė visus susirinkusius energija, gera nuotaika“, – po treniruotės Dainų slėnyje įspūdžiais dalinosi kino meno atstovas.

K.Jorudui didelį įspūdį paliko tai, kad kartu laiką smagiai leido labai skirtingo amžiaus, socialinio statuso žmonės. Treniruotėse turėjo ką veikti ir naujokai, ir bokso ringe savo jėgas jau išbandę sportininkai.

„Šios treniruotės vienija žmones, atrodo, kad jie visi tampa laimingesni, draugiškesni, geresni. Tą ir norėjau užfiksuoti vaizdo filmavimo kamera“, – pasakojo K.Jorudas.

Pirmoji vieša bokso klubo „Nokautas“ treniruotė su „Hummel“ Dainų slėnyje surengta prieš mėnesį. „Siekiame parodyti, kad boksas nėra baisus ir vien tik traumas sukeliantis sportas, kaip daugelis įsivaizduoja. Norime pritraukti daugiau žmonių, kurie pradėtų domėtis šia sporto šaka. Mūsų tikslas – skatinti aktyvų gyvenimo būdą, gerinti dalyvių fizinį pasirengimą ir psichologinę savijautą“, – pirmosios treniruotės išvakarėse kalbėjo M.Palionis.

Tada jis nedrįso spėti, ar nemokamos treniruotės prigis – bus populiarios kauniečių gretose. Tačiau į kiekvieną pirmadienį ir trečiadienį nuo 19 val. vykstančias treniruotes ateinančių žmonių skaičius vis didėjo. Paskutinėje treniruotėje jų buvo daugiau kaip šimtas. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių