Quantcast

Tarptautinę kovos su smurtu prieš moteris dieną – oranžine spalva nušvitęs Kaunas

  • Teksto dydis:

Kaunas reiškia netoleranciją smurtui prieš moteris ir mergaites – prisijungę prie Jungtinių Tautų tarptautinės iniciatyvos „Nuspalvink pasaulį oranžine spalva“ (Orange the World).

„Kaunas jungiasi prie iniciatyvos, skirtos Tarptautinei kovos su smurtu prieš moteris dienai.

Minint ją, daugybė objektų visame pasaulyje nusidažo oranžine spalva. Tokiu būdu solidarizuojamasi su smurtą patiriančiomis ar patyrusiomis moterimis, ištariant – #SmurtuiNe. 

Lapkričio 25 d. prasidedanti tarptautinė akcija truks 16 dienų, iki pat gruodžio 10 d. – Žmogaus teisių dienos. Šiuo laikotarpiu kviečiame visuomenę atkreipti dėmesį į smurto dėl lyties temą, diskutuoti ir pagalvotki, ką galime padaryti, kad ši problema mažėtų.

Tik būdami supratingi, palaikydami ir skleisdami žinią galime nutraukti tylą ir žengti svarbių pokyčių link!“ – rašoma Kauno savivaldybės socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Tai pagal tą kvailą užsienio spaudą kasmet nužudoma 10 950 000 moterų ? Mažiau tikėkit, ką rašo tie bobiški žurnalai arba visus skaičius dalinkit bent jau iš šimto ar tūkstančio , bus arčiau teisybės.

prie ko čia lytis ?

prie ko čia lytis ? portretas
jei žmogus prisigėręs, apsinarkašinęs arba šiaip psichas, jis smurtaus PRIEŠ FIZIŠKAI IR PSICHOLOGIŠKAI SILPNESNĮ. Kovokime su priežastimis - narkotikais, alkoholizmu. Laiku gydykime psichozes.

liūdna

liūdna portretas
užsienio spaudoje minima, kad kiekvieną dieną pasaulyje nužudoma artimo žmogaus apie 30 tūkst.moterų....
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių