Quantcast

Šv. Kūčių dieną kauniečiai mėgavosi žiemos pramogomis

  • Teksto dydis:

Žiema – stebuklingas laikas ne tik dėl gražiausių metų švenčių, kurių pradžia jau šį vakarą, bet dar ir dėl to, kad šiemet dangus nepašykšti sniego. Būtent jis vilioja iš namų kviesdamas pramogauti čiuožiant nuo kalnų.

Šv. Kūčių dieną Draugystės parke vaikšyinėjusi portalo kauno.diena.lt fotoreporterė užfiksavo žiemos pramogomis besimėgaujančius mažuosius kauniečius. Juos čia atlydėjo ne tik tėveliai, bet ir augintiniai.

Tiesa, šiandien, šventinį penktadienį, čiuožiančiųjų nuo kalnų nebuvo taip gausiai kaip kitomis dienomis. Tačiau gera nuotaika vis tiek sklandė ore. 

Pasineriant į žiemos linksmybes šypsenų nestinga niekada, o svarbiausia, kad laikas leidžiamas aktyviai judant. Prieš didžiąsias metų šventes tai ypač svarbu, nes ant stalų garuoja nemažai gardumynų, kurių įvairovės kiekvienas taip nori paragauti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pasižiūrėkit

Pasižiūrėkit portretas
į priesakus Kūčių dieną. Be reikalo valkatauti negalima, kažkur eit linksmintis - irgi ne. Reiškia visus metus šeima taip lakstys ir nieko gero nenudirbs. Galima tik į bažnyčią. Ir namuose sėdėt, pirmos žvaigždės laukt, savo gyvenimo prasmę ir paskirtį apmastyt, Kristusiuko gimstant laukt..Ant rytojaus, per Kalėdas galima ir siaust, ir džiaugtis, ir į svečius nors dvi paras lakstyt vyno ar alaus pasėmus.

Kaunietis

Kaunietis portretas
Geras,pozityvus straipsnis,kiek galima apie visokius blogius rasyti

Taip

Taip portretas
Per laisvą dieną ,šventes eiti i gamtą ,pasivaikščioti,pabendrauti su vaikais artimais žmonemis o ne prie stalo ėsti kaip kiaulėms.Taip turėtų šventės pereiti gamtoje parkuose. Ir sveika ir malonu apsidairtyti ,pasidairyti po savo miestą.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių